Eftersnack: Meeth Of The Month #4 2012-08-04

Denna evenemangstråd är inte knuten till något evenemang i kalendern ännu.
Skapa nytt evenemang

Chaoticc
5 augusti 2012 · 78 Inlägg
#1

Får inleda att tacka för en trevlig kväll med mycket fina bilder o trevligt folk! smile

Dirtymike
5 augusti 2012 · 1 532 Inlägg
#2

Riktigt mkt bilar smile Inte mkt fylla eller nedskräpning smile

Trik
5 augusti 2012 · 219 Inlägg
#3

Tackar alla dom som kom. nu ska vi från norrköpings street club  åka  och städa på  maxi

Team Radioactive
Volvo240Life Volvo Entusiast
5 augusti 2012 · 261 Inlägg
#4

Skit roligt och bra träff! Mycket fina bilar och massa socialt folk :-D
Har några bilder som kommer upp imorgon :-)

Vet inte om de var någon mer en jag som aldrig får ut ordet "SLIRA DÅH" Ur huvet efter en -
Som stog på rakan på parkeringen och skrek de? :-D

Fylld framkallar den kanske en tår, när du ser den efter några år. 
Min Volvo 740 GLE
SuKO
5 augusti 2012 · 87 Inlägg
#5

Tyckte träffen var helt underbar,hände mycket hela tiden(inte lika dött som det brukar bli efter några timmar),trevligt folk och massor av snygga bilar!!!

Tyvärr hade jag ej mer gummi så kunde inte bjuda upp på show maximalt hmm

m4kk1
5 augusti 2012 · 27 Inlägg
#6

Tack för en trevligt kväll! big_smile Trots att bilen kokade ett par gånger och däcken gick åt om smör .. Men man får bjuda på däckrök iaf!

Om någon har bilder på den lilla röda 360:n så mottages dem gärna!roll

Trik
5 augusti 2012 · 219 Inlägg
#7

Tackar alla dom som kom. nu ska vi från norrköpings street club  åka  och städa på  maxi

Team Radioactive
Bliss187 Medlem 187
5 augusti 2012 · 52 Inlägg
#8

Tack för en bra träff...ses nästa årsmile

"No admittance without a garage pass"
sisu1986
5 augusti 2012 · 370 Inlägg
#9

Kanon träff ser fram emot lite fina bilder

Låt Turbon Glöda
Marcuses
5 augusti 2012 · 231 Inlägg
#10

Volvo240Life skrev:
...

Vet inte om de var någon mer en jag som aldrig får ut ordet "SLIRA DÅH" Ur huvet efter en -
Som stog på rakan på parkeringen och skrek de? :-D

Haha samma här! Fruktansvärt roligt! lol

För övrigt en mkt trevlig träff med mycket folk som faktiskt kunde bete sig någorlunda, vad jag kunde se iaf smile

Marcus Stenmark
Trik
5 augusti 2012 · 219 Inlägg
#11

Ja fy f*n så det såg ut på maxi när vi skulle försöka städa o ta sopsäckarna. Det var till och med folk som hade släng skit och burkar o annat UNDER de uppsatta sopsäckarna och runt dem men inte I DEM. Vad är det för stil liksom? Orkar folk inte sträcka sig till sopsäckar som är precis bredvid dem`? Däremot var det inte mycket glasflaskor och ölburkar som brukar vara ett brett problem på dessa träffar.

Till nästa gång får vi sätta upp ännu mer sopsäckar o hoppas på att folk använder dom. Det är det enda vi kan göra nästan. smile

Team Radioactive
hesselgren
5 augusti 2012 · 117 Inlägg
#12

Tack för en riktigt trevlig kväll!!

Smuurf
5 augusti 2012 · 388 Inlägg
#13

mycket rolig träff faktiskt o mycket intressant o kolla på var även helt klart värt o prova lite när man ändå var där sen på natten big_smile kommer nog nästa gång också om bilen vill hålla sig hel en stund till smile

Dirtymike
5 augusti 2012 · 1 532 Inlägg
#14

Trik skrev:
Ja fy f*n så det såg ut på maxi när vi skulle försöka städa o ta sopsäckarna. Det var till och med folk som hade släng skit och burkar o annat UNDER de uppsatta sopsäckarna och runt dem men inte I DEM. Vad är det för stil liksom? Orkar folk inte sträcka sig till sopsäckar som är precis bredvid dem`? Däremot var det inte mycket glasflaskor och ölburkar som brukar vara ett brett problem på dessa träffar.

Till nästa gång får vi sätta upp ännu mer sopsäckar o hoppas på att folk använder dom. Det är det enda vi kan göra nästan. smile

Skenet bedrog asså sad. Folk måste bättra sig med skräp.

SpeedManiac
5 augusti 2012 · 49 Inlägg
#15

Riktigt bra träff å roliga aktiviteter! Tack alla inblandade! smile

Bompeman
5 augusti 2012 · 679 Inlägg
#16

Mycket bra träff! hoppas lite bilder kommer upp snart=)

Helvete_racing Arg Snickare
5 augusti 2012 · 875 Inlägg
#17

släng upp filmer från racen nu för faan.

Smuurf
5 augusti 2012 · 388 Inlägg
#18

Helvete_racing skrev:
släng upp filmer från racen nu för faan.

Ja det tycker jag med smile

plamer_
5 augusti 2012 · 73 Inlägg
#19

Bra träff.

Dock en idiot i gul mustang mach 1:a som stod och blästrade bilar flertalet ggr inne på parkeringen.

Lovesupercars work hard and drive fast black stars!
5 augusti 2012 · 47 Inlägg
#20

Någon som tog foto på en silverfärgad Mercedes C-klass AMG? smile

I spent 90% of my money on women, cars, and booze. The other 10% I wasted
Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang