Power No Bullshit Raceday 13:e juni!

FzNiclas
9 maj 2015 · 25 Inlägg
#1

Tredje gången gillt! Nu spränger vi ljudvallen...

Power No Bullshit Raceday körs lördagen 13 juni på Ljungbyhed Raceway – belägen på flygfältet i Ljungbyhed i Skåne. Bankörning och 201 m. Sladda, burna och sikta på 300 km/h!

Årets tema är muskler och jetmotorer. Hela vägen från Holland kommer Indian Pete, med sin Peterbuilt-lastbil, bestyckad med dubbla jetmotorer på 12000 hkr. Ni som kommer, lär få uppleva ett inferno, som aldrig tidigare skådats i Skåne.

För er som kommer som åskådare, så kan vi bara garantera en helt fullspäckad show.

För er som vill gasa, med såväl muskellösa jänkebilar och överladdade Volvos till extrema sportbilar och riktiga tävlingsbilar, så finns det något för båda målgrupper. Alla är välkomna att köra såväl 0-201 meter och bankörning. 5000 kr går som vanligt till fränaste repan!

Driftingen tillåts, utöver flygrakan och 0-201 meter, även på evenemangets sista timme, på stora ordinarie banslingan. För dig som inte vill köra, så kommer vi också ha bilutställning med bedömning och fina pokaler i potten.

Under eftermiddagen kommer vi dessutom att lotta ut medåkningar till publiken, i hypersnabba Radical SR3 och SR8.

- Entré: 200 kr per person, oavsett om du ska ställa ut, köra eller bara besöka.
- SMA-licens tillkommer vid körning, 150 kr. Har du redan SMA-årslicens tillkommer enbart 50 kr i administrativ kostnad.
- Parkering: Ingår i entrén. All parkering sker inne på eventområdet.
- Barn under 15 år går gratis.


Se övriga detaljer på www.powernobullshit.se samt
https://www.facebook.com/events/746287605484827/

FzNiclas
24 maj 2015 · 25 Inlägg
#2

Mindre än en månad kvar! Och på Facebook har mer än 1300 personer deklarat att man vill komma på Power No Bullshit Raceday.

Nu presenterar ytterligare ett galet fordon som gör premiär! Se Kjelle Powers Jet Kart. Vem vågar utmana denna farkost och hur fort kommer det gå. Ryktet går att Kjelle har hittat en testpilot korkad nog att ställa upp på att köra. #ballsout big_smile

FzNiclas
2 juni 2015 · 25 Inlägg
#3

Kjelle "Power" Gustavsson kommer med sin Formel 1-bil och andra grymma bilar. Nu får han dock konkurrens. Det ryktas nämligen att det kommer en Champcar-bil med 700 hkr. Vem skulle inte vilja se en duell mellan Kjelle Powers Jordan vs Champcar-bil????

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang