Ford Fair 2 aug 2015 Silverstone

Denna evenemangstråd är inte knuten till något evenemang i kalendern ännu.
Skapa nytt evenemang

Bierstube
3 juli 2015 · 613 Inlägg
#1

Hej!

Storbritanniens största Ford-evenemang Ford Fair 30-årsjubilerar i år. Söndagen den andra augusti arrangeras årets festival på Silverstone-banan vid Northampton (där Cosworth har sin fabrik och bygger om fabriksbilar till WRC-bilar, bygger F1-motorer mm) som ligger mellan London och Birmingham.

Själv har jag varit bilintresserad hela livet och de senare åren tröttnat på evenemang i Sverige. Däremot är jag intresserad av bilträffar utomlands och har länge längtat efter att besöka nån större märkesträff i Europa. Wörthersee för VAG, Oschersleben för Opel, Harsewinkel för Mercedes eller Himmelkron för BMW exempelvis.

När det handlar om Ford är naturligtvis England nummer ett. Väldigt hög kvalitet på deras bilar. Så det vore en väldigt kul upplevelse att besöka Ford Fair, tycker jag. Ska jag åka på semester och spendera pengar på det i sommar så ska det va för att se på bilar, det är det enda jag är intresserad av.

Är det någon härifrån som skulle tycka det vore en trevlig semestertripp att åka dit? Jag har inte tänkt så mycket längre än så utan är öppen för olika resealternativ. Flyg till London eller köra bil och ta färja över till England.

Men för att det ska bli av vore det roligare om man är ett gäng på några stycken, åtminstone.

Senast redigerat av Bierstube (4 juli 2015)

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang