Byte av stereo: nya vill inte fungera Saab 9-3 2001 (Fixad, tråd kan låsas/tas bort).

probera
11 februari 2017 · 1 Inlägg

Hej!
Jag har gått och blivit med Saab, nämligen en 9-3 3dr Aero från 2001. Fullkomligt älskar bilen. Men jag har stött på lite problem; problemet handlar om byte av stereo.

Såhär ligger det till:
Den gamla stereon var redan urplockad när jag köpte bilen och således även den stålramen som ligger runt. Jag testade att koppla in den gamla stereon och den funkade som brukligt.

Jag åkte ner till affären och köpte på mig allt jag behövde (inköpslistan kommer längre ner). I butiken sade de att det bara är plug´n´play.

Glad i hågen begav jag mig hem och började fixa ramen och koppla in stereon och till min förvåning vill icke stereon starta. Tänkte att jag kanske brände en säkring, kopplade in original stereon och den fungerade. Började frenetiskt läsa alla manualer, men hajade noll.

Nu står jag här handfallen och förstår ingenting. Vad gör jag för fel? Min tekniska förmåga sträcker sig inte längre. Snart är jag villig att lämna in bilen, men i butiken hade de lång väntetid.

Så jag frågar här; någon som vet vad problemet är? Någon här som skulle kunna hjälpa mig i gengäld mot betalning? För att ha ljud i bilen är ändå något som hör till. Bör sägas att jag bor i Göteborg och kan således köra var som i det området. Saknas det något?

Allt med kablar, batterier och dylikt är original, inget ändrat där alltså, 

Ytterst tacksam för hjälp.

Inköpslistan:

https://cdbilradio.se/bilstereo/bilster … e-ute-72bt
https://cdbilradio.se/modellanpassat/fo … r-saab-9-3
https://cdbilradio.se/modellanpassat/sa … apter-saab
https://cdbilradio.se/modellanpassat/au … er-iso-din

Senast redigerat av probera (11 februari 2017)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang