940FT - Dör i endast 1 sekund

Kevinohh F.IND
6 maj 2017 · 148 Inlägg

Hej!

Har en 944FT (1998) årsmodell som började krångla igår. Läste av felkoder nyligen för bara 1-2 veckor sedan och bytte då även följande..
- Tändstift
- Tändkablar
- Tändspole
- Fördelar lock samt rotor

Bilen började bete sig underligt igår på morgonen om vi ska inkludera allt. Rättare sagt så startade stereon om sig flera gånger under dagen utan vidare anledning. Utöver detta började ABS lampan lysa till och från..

Senare på kvällen gick bilen som den skulle och inte hårt körd. Står still och pratar och sedan vägrar den starta.. Alla lampor lyser men startmotorn är knäpptyst. Monterade bort sladdarna till extra ljusen jag har för de var lite smälta och efter det startade bilen..

Körde genast hemåt och under färden dog bilen vid 2 tillfällen. Båda gångerna så dog den bara i 1/2 sekunder och sedan startade igen.. ingen speciellt men båda gångerna så svängde jag ut från en rondell när den dog.


Någon själ som har en aning? Läst liknande trådar där folk har främst påpekat bränslereläet?

Toyota Supra MKIV "BAGS" (1994)
Kevinohh F.IND
6 maj 2017 · 148 Inlägg

Uppdatering:

Har märkt att mina standbyljus på extra ljusen som endast lös när dimljusen lös innan, lyser nu hela tiden. Även de lamporna över blinkersarna i fronten lyser även de konstant. Jord fel någonstans?

Toyota Supra MKIV "BAGS" (1994)
Kevinohh F.IND
8 maj 2017 · 148 Inlägg

Någon som kan ha någon förklaring för detta?

Toyota Supra MKIV "BAGS" (1994)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang