Uppgradera billjud till E90 LCI med 10.25" skärm

epixhot
22 juni 2019 · 2 Inlägg

Tjena jag är sugen på att uppgradera ljudet i min räzer men jag har dessvärre noll koll inom ljud och skulle väldigt mycket uppskatta hjälp om någon skulle kunna hjälpa mig med att välja billjud. Jag vet inte riktigt vad det är jag behöver, räcker det med att jag skulle köpa t.e.x denna här

https://www.brl.se/sv/artiklar/2-pack-g … 10001.html

och ersätta framhögtalarna med dem för att få riktigt bra ljud eller blir det bara meeh? SAMT delarna jag nyss länkade vet jag själv inte ens ifall dem är bra, ( vad bestämmer vad som är bra/dåligt? ) men om dem är vore det ett kap o köpa detta paketet?

Ifall ljudet inte räcker till på ovanstående / Undran om hur mycket bättre det blir med bakhögtalare, baslåda

Eller är det bättre att satsa på ett paket med fler högtalare och en baslåda? Hur mycket extra "ljud" får man utav det jämfört med att bara köra på ett sådant  paket som jag länkade ovanför?

https://www.brl.se/sv/artiklar/gas-gs4b … esbas.html

Vad tror ni om den länken? Samt den har ju ingen  baslåda utan en liten bas under sätet, hur "dålig" är denna jämfört med t.ex denna https://www.brl.se/sv/artiklar/gas-alph … t-602.html ?

Räcker det med ett 2 stegs slutsteg eller behöver jag mer än så? Hur mycket effekt behöver jag för att inte ta i sönder mina grejer om jag spelar på rätt bra?


Jag vet ej om det är radion eller huvudskärmen som högtalarna kommer kopplas till men jag ska inhandla en sådan här till min bil https://www.aliexpress.com/item/3302350 … 5a2172a027  en huvudskärm för att koppla musiken via bluetooth från mobilen. Den ska ha Android 9.0 4GB RAM, 32GB ROM om det har någon betydelse och så står det " Out Power: 4*45W


Är det denna som högtalarna kopplas till så undrar jag ifall denna kommer att "räcka"? hört mycket om folk som köpt pioneer stereo för att de säger dem är så bra men kanske skulle denna funka lika bra?

Tacksam för all hjälp och svar jag kan få! Hade även tacksamt tagit emot några nyttiga länkar för att lära sig grunderna

Senast redigerat av epixhot (22 juni 2019)

epixhot
22 juni 2019 · 2 Inlägg

Har vi inga BMW eller ljud experter här som skulle kunna hjälpa en novis?  <3

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang