Audi coupe bakljus problem

Zerpa
28 januari · 73 Inlägg
#1

Hej,
Kanske någon här kan hjälpa mig med mitt problem.

Har en Audi 80 coupe 89.
Har problem med vänster bakljus och alla lampor är nya.
Dom fungerar inte, däremot höger sida fungerar.
Sen har jag märkt att position ljus fram fungerar inte heller, lamporna är nya.

Inga säkringar i motorrummet har gått.
Tacksam för svar.
Mvh.

caromania Forummoderator
28 januari · 7 679 Inlägg
#2

Vill minnas att det var någon annan med liknande problem på en Audi? Var det inte lamphållarna som var kajko där? Hmm. It-mutt kommer säkert ihåg.
Men:
Har du kollat om det kommer fram ström med multimeter?
Har du kollat så det jordar ordentligt?

When the eagles are silent, the parrots begin to jabber.
it_mutt
28 januari · 9 995 Inlägg
#3

Skulle säga som caromania; kontrollera med en multimeter. Inte så att det är direkt ohört att jorden ger upp. Men, annars är just lamphållarna i sig en inte allt för ovanlig bov. De har ju antagligen hängt med sen 89. Så, mät, får du inte fram något; mät direkt på kablaget. Testa att jorda "på annat ställe" och se om du har någon spänning fram då.

De som säger att lycka inte kan köpas för pengar...har aldrig ägt en Audi
Shit! -What? Rollers. -No? Yep. -Shit!
Zerpa
31 januari · 73 Inlägg
#4

Tack så mycket
Ska kolla det i helgen så återkommer kommer jag om jag hittar felet.

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang