S-max startar ej

Anders123t
18 januari · 8 Inlägg
#21

Berrakarlsson skrev:
Okej. Skönt att det löst sig för oss båda smile

Vilket av de fyra stiften i relät R1använde du att jorda i?

Start motorn slutade ej att gå efter min koppling:/

xXSammy
18 januari · 5 673 Inlägg
#22

Anders123t skrev:

Berrakarlsson skrev:
Okej. Skönt att det löst sig för oss båda smile

Vilket av de fyra stiften i relät R1använde du att jorda i?

Start motorn slutade ej att gå efter min koppling:/

Om du kopplar ur R1, får du jord på stift 2 när du ska starta?

Hon/Henne
Berrakarlsson
18 januari · 8 Inlägg
#23

Jag jordade i stiftet "hålet"  mot dig om du står framför bilen .

Anders123t
18 januari · 8 Inlägg
#24

Berrakarlsson skrev:
Jag jordade i stiftet "hålet"  mot dig om du står framför bilen .

Nu så har jag läst ordentligt vad du skrev..

600 hade jag i jordning , väldigt högt

Satte kabeln i rätt stift nu , (håller tummarna), verkar funka, både att starta o stänga av motorn..

Får återkomma efter några starter👍👍

Anders123t
1 februari · 8 Inlägg
#25

Har funkat bra.

Dock nytt liknande problem idag.
hittar ej nyckel får jag upp i displayen


provat att byta batteri i keyless nyckel
har även provat att ladda upp bilbatterier..

min teori är att det kanske är något jorfel igen?
ifall vet du om det finns någon beskrivning vart de olika reläer går till.
något kanske går till keyless system.?

lyckades att starta bilen 2ggr genom att koppla loss plus på bilbatterier och sedan sätta tillbaka efter någon minut..

tacksam för all hjälp o ideer

Anders123t
1 februari · 8 Inlägg
#26

provade att byta säkringen som hette nyckelfri bil enligt manualen på nätet..
och nu fungerade det, håller tummarna igen

Senast redigerat av Anders123t (1 februari )

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang