Saab 900 cab "4200 mil" (1989)


2 980 visningar (1 idag)Saab 900 cab
11
Saab 900 cab
3
Effekt / Vridmoment
160 hk / 240 Nm
Motor, växellåda och avgassystem
orginal. Va lite skruvad APC. Gjorde säkert mer men minns inte!?
Gurglande T16 ljudet i org systemet...
Effekt och prestanda (ingående)
160 hk
Chassi
Sänk satts
Fälgar, däck och bromsar
org
Interiör / Inredning
Mycket på denna som inte va som det skulle då den rullat i Stockholm sedan ny..mycket ljud byggen som hade byggds upp genom åren och byggts om om ..om igen! mycket att fixas. men fick rätt bra ordning på den. Skinnet och ratt, pedaler, växel knopp va som helt nytt! Skinnet va extremt fint!!
Bilstereo och multimedia
T16. Satt ett grymt larm imoblizer som de gick att ringa till och bryta strömmen bla =) men ack vad det krångla i början!
Exteriör / Styling
17" fälgar mod Dezent
Framtidsplaner
Va att göra den så fin som möjligt..fixa den rätt mycket så som. larmet, lacka om mycket, drog ut bugglor, bytte fram stötis och lacka fram och bak, lacka om skärmar bak delvis, inrednings detaljer......

Minns att jag bytte alla fyra skärm breddare då alla va i körda =) hur man nu lyckas med de??
Övrigt
Bilen har en ganska rolig historia..
Ska göra den kort: bilen va köpt av en svensk kille som jobbade i finland i fabriken och visste ju vad dom kosta. Bilen stog länge i trollhättan för export. killen som köpte bilen snoka upp denna och tog tillbaka den till finlan för att köpa den där...rätt mycket billigare då! Sen har det konstigt nog vart ett par finnar som ägt bilen (som byggt ljud i den) när jag köpte bilen i Stockholm hade den otroligt bara rullat 4200 mil..pizza räcer mil =)
behövdes sotas ur och bytas olja...ja du vet fixas till mes allt vad som heter service. Bilen gick ruggigt bra efter bara 3-400 mil minns jag. motortn va som ny enda va att den läckte i ventilkåps packningen (klassiker vid bilar som gått lite) Sjuka lägen i lådan och koppling, Som nytt! 6800 mil när jag sålde den

Blev en helt ny org cab pga inbrott, Helt nya hantag och lås pga inbrott, V-fram ruta byttes pga inbrott
Ägarförhållande
Bilen införskaffades 11 september 2003 och såldes 20 oktober 2005
Skapad
31 augusti 2012
Uppdaterad
31 augusti 2012
Senast inloggade besökarna