cftde Stockholm

Jag har tidigare arbetat runt fordonsindustrin, på lager och med däck, men aldrig med själva mekaniken.

Bilintresserad sedan ung ålder, från att hålla pappas ficklampa till ta saker i egna händer. Bilintresset har vuxit sig stort nu på senare ålder (25+).

Första bilen är en BMW e39 525 från 2000,året då cdspelare vart standard om jag inte har fel! Så tidigt fick jag en förkärlek för bakhjulsdrift samt tyska bilar.
Andra bilen var en Mini Cooper S från 2010, lite helt om. Men en extremt rolig bil att köra, tyvärr lite för rolig att köra då den var på verkstad ett antal gånger trots utomordentlig service gjord av mig och personer med expertis. Växte snabbt från Coopern, även om man saknar den ibland, men det kan vara trevligt att ha en konversation med personen bredvid dig på motorvägen i 120km/h.

Nuvarande bil är den jag har bilder upplagda här på Garaget. Vill prova så mycket jag kan egentligen så hittade en kompromiss med cc'n. Denna visade sig också ha lite småfel, men man lär sig av att göra i vissa fall. Men jag har åkt i liknande andra tyska bilar med större motorer som inte hinner ikapp till 100, så det är jag nöjd med! Överlag är Passaten bekväm med orginalrören, som nämns i beskrivningen angående bilen så måste jag bara ordna dämpningen fram vänster, alternativt hitta ett paket som fungerar med bilens elektriska komponenter så jag kan välja mellan de två olika körinställningarna Comfort och Sport. Annars utomordentligt nöjd. Den dricker lite mycket bara när man har tung höger sko då det är en v6a. Väldigt trevlig motor och växelådan går bra med den tycker jag för att vara en 10 år gammal bil.

Bilar

Sågs senast: 2019-12-06 17:32
Medlem sedan: 22 november 2019
Foruminlägg: 7
Senaste inloggade besökarna
2019-11-30 19:38 Mack