Projekt 200sx S13 - Urspårat =P (JustNu: MAPPNING!)

Syftet i början med denna bil var att jag köpte det av systers dåvarande kille och meningen var att få en rolig ungdomsbil, skulle bara laga rost, bromsar och dämparna, sen köra med den.. men efter att tiden gick och man träffade två personer som tyckte att man skulle trimma, sagt å gjort så började jag med det.. sen blev det bara mer och mer så nu är målet rätt högt, en rolig leksak.. inget annat!
  • 45 Följare
  • 47 217 Visningar
  • Uppdaterades senast 18 juli 2016
RaceRobban
11 juli 2016 · 102 Inlägg

Tja igen !
Bar grymt länge sen jag skruvade med denna bilen nu sad
En bilolycka kom ivägen..
Sen fick jag en son som snart är två år, men nu så jar jag fått suget tillbaka och lite tid över ibland så nu jar jag börjat att riva bilen för att laga den, haft problem med fryspluggar som lossnar men nu jar jag äntligen tagit mig tid till att komma på en lösning till det, så nu ska jag göra tre till och sen skruva dit... för att sedan montera grenrör, downpipe, wastegaten, turbon och tryckrör igen.
Sen är det att börja plocka ner soppasystemet och göra rent alla komponenter och byta ut alla slangar som har stått med etanol i sig i 2 - 3 år.
Så förhoppningsvis så får jag ut och åka lite i sensommarn för att sedan förmodligen sälja bilen i delar om inte jag upptäcker hur jävla roligt det är igen.
Byggt en folkracebil under tiden också som ska besiktigas och finjusteras så jag kan ta upp tävlandet igen.
Om det blir att sälja Nissan i delar efter snart 9 år tillsammans så väntar ett ännu trevligare projekt som jag ska försöka genomföra i mån av tid:)

Ska försöka uppdatera er (om nu någon läser detta) om vad som händer framöver..
Men största pluset är ju att suget har kommit tillbaka:)smilesmile

RaceRobban
14 juli 2016 · 102 Inlägg

Låter bra det smile

RaceRobban
18 juli 2016 · 102 Inlägg

Tja !
Idag så hittade jag tag i alla delar jag behövde för att tillverka ytterligare 3 fryspluggar.
Så jag for till garaget och borrade, slipade å donade å till slut så låg det 4 stycken färdiga fryspluggar redo att limmas och skruvas fast i blocket, sagt och gjort så satt dom där, skruvade, med tjock o-ring och limmade med loctite metal epoxy ! Så nu jävlar så ska det sitta fast !
Nu blir det kolmården med familjen och efter minisemestern så blir det att skruva ihop turbosidan och få in bilen i garaget för att byta och fixa med soppasystemet .
Ta hand om er !

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang