Trassel med led-lampor (Seat Ibiza -11)

Draganovic
22 december 2011 · 2 Inlägg

Hej!

Jag har lite trassel med en CAN-bus ledlampa (P21/5W) som jag köpt av Stylingwebben. Jag har även bytt dimljuslampor på bilen (från vanligt gult till led) så det ser annorlunda ut nu. Men, efter allt detta så började varningslampan för "Lampfel" lysa, och det konstiga är att den lyser varannan ibland var tredje gång utan att stängas av. Det är störande att se detta "felmeddelande" och visst, jag kan leva med det, men kommer det ett fel på riktigt kommer jag aldrig märka detta. Jag har även blåa HID-lampor som halvljus som jag bytte mot vanliga gula som också köptes av Stylingwebben.

Alla dessa led-lampor har CAN-bus vilket är väldigt märkligt med tanke på att de ska just motverka att sånt här händer. Lamporna har också bra kontakt, och det är ingen glapp. Har trippelkollat allt det jag gjort. Jag är ingen expert när det gäller detta, därför vänder jag mig till er som är kunniga inom området. Hade varit väldigt bra om någon kunde komma med konkreta tips på vad jag kan göra själv innan jag beslutar mig att verkstan' kollar min Seat. Och det är inte säkert att de kan släcka felet utan att säga "Du måste ha allt original igen".


Mvh

patrikke
22 december 2011 · 1 749 Inlägg

Låter som om att dina diodlampor inte fixar din bild can-bus.

Alla stavfel ni hittar i mina inlägg ska vara där, det är alltså meningen med dem och ingen felstavning.
Draganovic
22 december 2011 · 2 Inlägg

patrikke skrev:
Låter som om att dina diodlampor inte fixar din bild can-bus.

Finns det något sätt att korrigera problemet? Eller måste jag köpa nya? Lite surt med tanke på att jag tänkte beställa xenon-konvertering för helljus. sad

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang