Vilken Subaru Sti är bäst och vilken evo är bäst och vilket är bäst av allt ?

ZeijlonRacing
14 augusti 2012 · 60 Inlägg

Tjena
Är grymt sugen på ny bil men har lite beslutsångest. Så tänkte höra med er experter som har eller har haft vilken subaru sti som är bäst och vilken evo som är bäst och hur ligger det till evo VS Sti... Vilken bil har bäst väghållning   vilken bil rasar först osv.. Rent designmässigt så gillar jag evo 6 tme och evo x på subaru sidan så är det pse som är helt okej men snyggast är den nya sti racing.. Så vad tycker ni experter ? Vad bör man satsa på ? och är man dum i huvet om man lägger ut 250 k på en evo 6?

Saab 9-3 SS "Nordic Extreme R" (2008)
Grekooz
10 oktober 2012 · 77 Inlägg

Vilken som rasar först? Hmm fråga ägarna innan hur bilen är körd så kan du själv ta ett beslut där wink oftast fler hästar i evon om man inte byter en massa och kör på "steg 1" som många gör. Faktiskt bättre väghållning på evon enligt mig. En boxermotor kan vara lite krånglig om man inte har så mycket erfarenhet, syftar på imprezan där.
MEN subbans ljud kan inget klå! Dem låter underbart!
Det är en smaksak alltså annars är dem rätt lika, antagligen utsèendet och ljudet som får avgöra. Lite som att fråga saab vs volvo, en sådan diskussion tar aldrig slut..

Mitsubishi Evo 8 MR FQ-320 "Fucking Quick" (2004)
Grekooz
10 oktober 2012 · 77 Inlägg

Impreza: 03-05 .
Evo: 8 eller 9.

Mitsubishi Evo 8 MR FQ-320 "Fucking Quick" (2004)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang