Bmw 540ia-93 projekt startar ej i dagsläget

Få bilen att starta är prio ett!
  • 2 Följare
  • 1 409 Visningar
  • Uppdaterades senast 8 juli 2018
hurtigg
5 juli 2018 · 5 Inlägg

Har problem med bilen pumpen funkar när jag kopplar det direkt till ett batteri men kablarna som går in i pump anordningen i bagaget får ingen ström så jag kan tänka mig att det är ett kabelbrott nån stans, men testade också att köra pumpen direkt med ett batteri men bilen startade ändå inte men det kanske inte funkar att göra så? Sen sätter jag i säkring 6 som är till varningsblinkers så blinkar dem hela tiden och måste dra ut säkringen igen för att dem ska sluta sad är en gröngöling kring bilar (inte ens fyllt 18) så skulle uppskatta hjälp med grejer jag kan kolla upp! Mvh filip
https://www1.garaget.org/gallery/images/229/228553/228553-9d6434b7c3352fe2ebcbbb0f7497121e.jpg
https://www1.garaget.org/gallery/images/229/228553/228553-dec41002b38e040f1ec6cc6cac88298f.jpg
https://www1.garaget.org/gallery/images/229/228553/228553-9825f28bb6256d5a67cc3ef6b534f4bc.jpg

Senast redigerat av hurtigg (5 juli 2018)

Volvo s60 "våfflan" (2003)
hurtigg
5 juli 2018 · 5 Inlägg

Infogade bilder på elen, vet att bränslerelä sitter bakom höger fjäderben testade ett likadant relä
Från mitt e36 där men ingen skillnad tyvärr

Volvo s60 "våfflan" (2003)
hurtigg
8 juli 2018 · 5 Inlägg

nvm han lever

Volvo s60 "våfflan" (2003)
Rovers
13 juli 2018 · 739 Inlägg

Larmet som buggat ur?

Mazda RX-7 "20B" (1995)
Mazda RX7 "OEM" (1996)
BMW 730d "Dieseln" (1978)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang