Någon som ombesiktat bilen många gånger?

Eleeb90
4 oktober · 270 Inlägg

Tja! Jag har besiktade bilen fick lite fel fixade de allra flesta av dem. Åkte på efter kontrollen. Får köra bara en vecka nu. Eftersom det tydligen var tredje underkända besiktningen i rad (inklusive förra ägaren)
Dock trodde jag man hade en vecka på sig att fixa felen också men nej jag måste göra ny kontroll besiktning tydligen. Ska då ringa å höra med dom för hade bara airbag lampan å släcka.

Min fråga hur många gånger kan jag besikta bilen? Kan man besikta en bil typ 5 eller tio gånger haha smile ?

Självklart är väl målet att få den igenom bess men undrar bara.

Någon som har en skrot bil å  bara ska köra den ett halvår kan ju satsa en 500 i månaden på att bessa bilen  å köra ett halvår haha wink  nån som provat?

Mvh
Vad händer när jag gjort en ny kontroll besiktning? Alltså blir fjärde besiktningen vad händer om den blir underkänd blir det 30 dagar då? Eller är det en vecka igen?

Mvh

Lucif3r
5 oktober · 1 588 Inlägg

Ordinarie besiktning -> 1 månad innan körförbud, 2 månader innan du måste göra helt ny fullständig besiktning -> ombes -> 2 veckor innan körförbud -> ombes -> 1 vecka innan körförbud -> ombes -> körförbud tills den blir godkänd.

granadadr
5 oktober · 6 916 Inlägg

sen kan Polisen bötfälla dig, om felen ej är lagade,, för det ska lagas omg inte väntas med,  fick en villkors 2a på bromsbelägg och polisen frågade mig om dem var bytta, så dem har koll wink

Growe Fri fart för ett fritt folk!
5 oktober · 12 212 Inlägg

granadadr skrev:
sen kan Polisen bötfälla dig, om felen ej är lagade,, för det ska lagas omg inte väntas med,  fick en villkors 2a på bromsbelägg och polisen frågade mig om dem var bytta, så dem har koll wink

haha det är då man svarar du får väll titta efter själv.. ;-)

Stance=slammad bil som endast kan framföras i 2km/h på svenska vägar. håll skiten hemma i garaget så slipper vi andra hamna bakom era skithögar..
Seat Arosa (1999)
Volkswagen Polo 1.6Tdi "Biloptimering i Sverige" (2010)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang