Säkring 5 smäller V70 tdi

Erkkanlinden
1 april · 3 Inlägg

Tjena, glödningen på bilen verkade inte fungera, kollade säkringarna och visade sig att säkring 5 som går till glödrelä och något som heter emission system va smälld, så jag satte dit ny säkring och den small den med, provade lossa relät och säkringen small då med. Har följt så mycket kabel som går runt i motorrummet och alla såg hela ut? Kan de vara emission system som spökar? Och vad innebär just den funktionen ?  Kan man koppla om så man får glöda manuellt kanske?

Mossan1
1 april · 2 038 Inlägg

"Emission system" är inte EN detalj.

Tyvärr är det leta/söka i kabelscheman och utesluta detalj för detalj, och därefter fortsätta med att leta kortsluten/råttgnagd kabel.

Kan vara jättejobbigt fel att HITTA, men sen kan vara en jättelätt fix. Kanske.

Erkkanlinden
1 april · 3 Inlägg

Så är det, har du nån aning om vart emission system går så man kan utesluta den, det var även 2 små till ” relaie bougies incand” och nån mer emission funktion.

Hybrid_ Forum- och sitemoderator
1 april · 16 456 Inlägg

Inga lampor som tänds i bilen? Att den inte glöder kan du ju leva med. Den startar även om det är -15 grader ute.

Erkkanlinden
1 april · 3 Inlägg

Nepp, inte nån motorlampa eller nåt sånt , ja går ju alltid att ta kabel mellan batteriet å stiften men kan ju va skönt om det fungerade , kan de vara så att emission system går till egr å turbo control valve, läste nåt sånt, testade ta ur dom med å den small endå

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang