BMW 320 e30 spökar

GuRveLn Däcknötare
8 mars 2007 · 82 Inlägg

Får inte ordning på min e30..
Den går när den vill, stannar när den vill och ja.. har som en egen vilja tongue

Har haft problem med den ett bra tag, att den inte har startat när den har stått ett tag, men den startar om man bogserar igång den.. alltså startmotorn går runt, den luktar då bensin också.. Kan det ha nåt med nån varvtalsgivare att göra kanske? för jag har lagt märke till att varvräknaren rör sig inte ur fläcken när man kör på starten.. Blir inte klok på detta, idag startade den faktiskt, jag körde ut ur garaget och parkerade den utanför och då dog den bara och gick inte igång :S nån som har en aning om vad det kan vara?

Volvo V70N 2,5T "Classic Momentum" (2007)
absolute_teddan
8 mars 2007 · 247 Inlägg

kolla jord kablarna

beemern .......
8 mars 2007 · 2 655 Inlägg

hmm jäkla konstigt. de är ju elektrisk soppa pump på bmw, hur lyckades du dra igång den? har iallfall inte jag lyckats me... är liknande problem på brorsans fast de går om man pumpar på gasen, är ju typ hål i nån vakumslang eller så så den tjyvar lite fult så den inte får bränsle. kolla lilla slangen som går ifrån insuget till den svarta runda på sidan av. de e ju vakumslang för att den ska suga soppa...

Specialisten Amatör
8 mars 2007 · 453 Inlägg

idag fick jag lära mig att om en bil står ute länge så kan det samlas fukt/vatten i fördelaren. kika till det. blås rent och kika. eller du kanske redan kollat att du får gnista på alla stift. bara en grej du kan kolla.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang