inga bromsar på min mazda 323f

Fiddo
17 augusti 2008 · 17 Inlägg

hej
var med om något riktigt otrevligt igår hade bilen inne på en gör det själv mack hissade upp den och skulle felsöka ett litet hål i avgassystemet... så fick jag syn på att det droppade misstänkt från fem rör eller rättare sagt jag vet inte vilket av rören som läcker... för det sitter en skydds plåt över precis där det läcker. så nu undrar jag är det broms rör man ser på bilden och i så fall är det svårt att byta själv?
jag tänkte ju inte mer på det just när jag såg att det läkte men när jag backade av lyften så blir det ju en liten "backe" så man får ganska bra fart... trampar på bromsen och den går i botten utan att det händer något... i med handbromsen innan man smäller i bilen bakom, men sen märkte jag att det är stuns i pedalen när bilen är av, men så fort jag startar den så är pedalen helt slapp, är det pga läckage på röret eller kan man ha sabbat ngt annat också?

satans tur det hände där och ingen annanstans.

jag kastar upp två bilder också.

http://i36.tinypic.com/29fmlh.jpg
http://i34.tinypic.com/2djs8e9.jpg

Senast redigerat av Fiddo (17 augusti 2008)

sik
17 augusti 2008 · 1 072 Inlägg

Där går både bromas hö/vä samt bensin tur/retur rör

Fiddo
17 augusti 2008 · 17 Inlägg

tack men va fan det är ju 5 rör svårt att se kanske men det är de iaf... :S

Murdock_1980
17 augusti 2008 · 26 Inlägg

om jag inte minns helt fel så har du 2 smallare rör och 3 tjockare... 3 tjockare är bensin och 2 smallare är bromsrör... de 2 smallare rören går till ett T-kors på bakaxeln. Bromsrören börjar bakom motorn har du ett 4 stegs anslutning.. de två rör som pekar åt höger är de två som går ner under bilen hela vägen bak.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang