VW Caravelle - ac problem? [2008]

bloppan Familje-räcer!
25 maj 2014 · 38 Inlägg

Hej!

Har ett litet problem med våran buss.

För ca en vecka sedan så började det att lukta bränt/krut och pyrde lite ur fläktsystemet (enligt frun, såg inte själv) i bussen, den lukten försvann efter 2 dagar och luktar inte längre. Dock så har ACCn gått ner lite i verkningsgrad... Eller lite och lite, den kyler inte alls och jag tycker att det låter konstigt från motorrummet när man stänger av den. Låter lite konstigt när man kör den också stundom.

Har bokat en AC-services om ska göras i veckan, och har 280 mil kvar till en vanlig service. (Så än så länge så kör vi med ingen ac alls)

Försökte googla lite själv, men eftersom bilen inte är så där jätte vanlig så är det svårt att hitta. Hittade dom här två sidorna, http://www.vibilagare.se/nyheter/bilbra … cfel-28383 och http://www.forsastrom.se/forum/forum_posts.asp?TID=87, men där framgår det inte om hur felet startade eller någonting. Enbart hur man åtgärdar det.

Är det någon som har något tips på vad det kan vara? Ska man köra en ac-service med påfyllning även fast det kanske inte hjälper ett smack?

Tack på förhand!

Det är inte snabbast man ska vara, det är uthålligast som vinner.. :)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang