Startar och stannar

9 Inlägg
Skrivet 8 februari · Inlägg av trådskaparen #1

Hej, jag har en Audi  avant100 2,2 1987års modell. alltid startat . i morse startade jag den utan problem  gick i 10-15 min innan jag , precis när jag skulle fara ,bara dog den av  inne blidder , missar eller ojämn gång ,bara stannade av  . Provade starta om , då  drog den ca 2varv som om den skulle starta , men  tände inte sen , har provat nåra ggr sedan med samma resultat går inte igång . Har bytt bränslepump i tanken för ca3år  sen , yacksam för hjälp eller förslag vad felet kan vara , har nytt och bra batteri. tack på förhand.

2 776 Inlägg
Skrivet 8 februari #2

Hej!
Från en Audi 100 ägare (har en -89:a 2,0E) till en annan.
-Har du kollat att du har gnista? Har du kollat att pumpen i bak fungerar? Du kan höra den om du vrider om tändningsnyckeln men den ska inte höras när motorn går, åtminstone inte om du har en originalpump från Bosch eller på tidigare Audi 100  (-82-87),  Pierburg.

Senast redigerat av jaka54 (8 februari )

9 Inlägg
Skrivet 8 februari · Inlägg av trådskaparen #3

bytte pump för 3 år sen drygt , men ska be nån lyssna. ska också ut nu och titta hur det ser ut i tändspolen. tack för förslaget och hoppas fler har nån ide.

2 776 Inlägg
Skrivet 8 februari #4

Hej!
Fabrikat på pump?

Fri fart för ett fritt folk! · 9 571 Inlägg
Skrivet 9 februari #5

Börja med att försök hitta vad som fattas. Antingen är det gnista eller bränsle.    Det är rätt lätt att testa om den får bensin kör bara med lite startgas så ser du om den hoppar igång

Stance=slammad bil som endast kan framföras i 2km/h på svenska vägar. håll skiten hemma i garaget så slipper vi andra hamna bakom era skithögar..
9 Inlägg
Skrivet 10 februari · Inlägg av trådskaparen #6

vet ej men har kollat i dag och det verkar vara inte gå fram nån ström till pumpen , Bilen  svarar bra på startgas . . undrar om du vet vart jag har bränslepumps relääet? Kan vara olika på olika årsmodeller tror jag . vet allafall att 89:orna ska ha annat relää. allafasll endel modeller. har också bytt bränslepumps säkring. ingen skillnad.

9 Inlägg
Skrivet 10 februari · Inlägg av trådskaparen #7

Har kollat i dag  och det  går inte fram nån ström till bränslepumpen , Undrar om  nmån har nått tips på bild eller shema vart bränslepumpsrelääet sitter på min bil. har tittat i säkrings dosan men är inte säker på viklet det kan va .

9 Inlägg
Skrivet 10 februari · Inlägg av trådskaparen #8

har också kollat och den startar lätt på startgasen.

9 Inlägg
Skrivet 10 februari · Inlägg av trådskaparen #9

men dör naturligtvis av på engång utan gasen.


Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll

Senast i forumet

Diskussionsforum


Projekt


Evenemang