Ulricehamn CarShow by MidNightMeet 20e juli

Ziggs Grundare av MidNightMeet
10 juni 2019 · 1 311 Inlägg
#1

https://www.facebook.com/events/2263712627082052/


Efter den lyckade utställningen i Kungälv, så tar vårt event vidare till Ulricehamn

Platsen för träffen är Ulricehamn, Ågatan 6, 523 37 Ulricehamn, Sverige

Vi håller till på en helt ny plats, en bra bit ifrån där vi tidigare ha haft våra event. Även om miljön är ny så kör vi på samma koncept. Ett event maxat med utställare och plats för väldigt många besökare. Vi riktar oss till hela familjen. Barn som vuxen. Alla har något att hitta på.Denna gång har vi ca 3 gånger större yta än sist i Kungälv. På detta området finns utöver bilutställningen, hoppborgar, lekplats, linbana, DJ bord och toaletter.

Är du intresserad av att vara med på träffen med din bil, ditt företag eller förening? Alla frågor och information kan tas via denna mail: sebban@agren-media.se.

Har ni ett fordon i mycket fint skick, som är ombyggt eller sticker ut från mängden är ni särskilt välkomna att skicka in en ansökan. Alla biltyper är välkomna, custombyggen, styling, retro, jänkare, sportbilar etc. Ni kommer få stå tillsammans med fordon av samma typ på utställningsområdet, men alla kommer ingå i samma tävlingskategori. Eftersom vi söker en bred omkrets med besökare, så känner vi att de är viktigt med en stor skala av olika typer av bilar.

Utställare: Är du intresserad av att ställa ut ditt fordon. Skicka några bilder och kort info till mailen ovan. Där efter kommer vi granska fordonet och ge ett svar om bilen blir antagen

Föreningar/klubbar: Anmäl antalet bilar ni kommer med. Även om vi ska planera yta för tält osv. Har ni även andra önskemål så meddela de i samband mer er intresseanmälan. Anmälan gör ni till mailen ovan

Prisutdelning:
1:a Pris: Juryns val
2:a Pris: Juryns val
3:e Pris: Juryns val
4:e Pris: Juryns val
5:e Pris: Juryns val

EPIC Detail

Bäst monter ”kan vinnas av enskild bil, eller klubbmonter”

People choice
Insläpp för utställare är kl 13-15 och parkering sker på anvisad plats. Företag ser vi helst dyker upp så tidigt som möjligt inom tidsramen. Respektera tiderna och anvisningarna!

Utställningen öppnar för besökare 16:00

Tid för korvätartävlingen är satt till  18:00

Prisutdelning kommer hållas ca kl 20:00.

Xtreme Racing GBG tar över 21:00-22:00
http://xtremeracing.net
Ytterligare några regler vi håller hårt på:
– Kör lugnt inne på och utanför området. En del platser är på gräs. Och förstörelse av gräsmatta kommer debiteras med 2000kr.

– Släng skräp i sopsäckar och papperskorgar.

– Respektera andras fordon, håll avstånd och va försiktiga.Om vårt evenemang på Facebook:
Evenemangsforumet på Facebook är till för att kunna ta del av information. Vi vill att alla håller en god ton och undviker personangrepp och negativa påhopp. Alla inlägg modereras och kommentarstrådar bevakas så att vi slipper den dåliga stämning som uppstår när en och annan kastar ur sig mindre väl valda ord. Kommentarer som inte bidrar till en diskussion på ett konstruktivt sätt kommer att tas bort!Sponsorer:
SC styling www.scstyling.se
Allhyr: www.allhyr.se

Väl mött den Lördag 20/7

GLÖM INTE ATT KOLLA MIN HEMSIDA www.Ziggs.se
ProjektTråden min
http://www.garaget.org/forum/viewtopic. … #p2986707/
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang