Akut hjälp MB C250TD

Mercedesboden
19 juli 2019 · 1 Inlägg
#1

Hej, jag har ett elfel eller nåt sånt alla lampor lyser på instrument huset och bilen startar inte. Någon som vet vad det kan vara

panda666
19 juli 2019 · 3 285 Inlägg
#2

har du lite mer info? låter det som klickande ljud? jobbar startmotorn? kan vara allt från batteri till generator osv.

Hybrid_ Forum- och sitemoderator
19 juli 2019 · 12 492 Inlägg
#3

panda666 skrev:
har du lite mer info? låter det som klickande ljud? jobbar startmotorn? kan vara allt från batteri till generator osv.

Ja, och hur gammal är bilen? Har den startspärr?

Sveriges andel av världens samlade utsläpp är 0,16 procent. Världens största utsläppsland Kina släpper på ungefär 50 timmar ut lika mycket som Sverige på ett år. Och visste du att 5% av våra totala utsläpp kommer från en enda skorsten...
jaka54
19 juli 2019 · 3 448 Inlägg
#4

Hej!
Ladda batteriet!

Mack Forum- och sitemoderator
19 juli 2019 · 24 672 Inlägg
#5

En kortfattad fråga för fem timmar sedan och ingen återkoppling ännu.
Imponerande.

Med ytterst vänliga hälsningar/Lars. Budbilschaufför och Sitemoderator
--------------------------------------------------------------------------
Melissa: "But they're all following you?"
Rubber Duck: "No, they ain't. I'm just in front." - Convoy.
Svarte_Orm
19 juli 2019 · 2 431 Inlägg
#6

Mack skrev:
En kortfattad fråga för fem timmar sedan och ingen återkoppling ännu.
Imponerande.

Speciellt som det var akut också.

Mack Forum- och sitemoderator
19 juli 2019 · 24 672 Inlägg
#7

Svarte_Orm skrev:

Mack skrev:
En kortfattad fråga för fem timmar sedan och ingen återkoppling ännu.
Imponerande.

Speciellt som det var akut också.

Jo precis.
Lär väl förhoppningsvis ramla in ett svar från TS så småningom..

Med ytterst vänliga hälsningar/Lars. Budbilschaufför och Sitemoderator
--------------------------------------------------------------------------
Melissa: "But they're all following you?"
Rubber Duck: "No, they ain't. I'm just in front." - Convoy.
Ivel
20 juli 2019 · 1 204 Inlägg
#8

Tändningslåset är min första tanke då lamporna i instrumentgruppen inte slocknar vilket dom ska när nyckeln förs till startläget och startmotorn ska dra runt det trötta dinosauriekrematoriet.

Senast redigerat av Ivel (20 juli 2019)

Skratta inte åt de som tror på tomten utan förundras över de som tror på Gud.
Vettemannen *****JÄNKEBILSIDIOT*****
20 juli 2019 · 12 088 Inlägg
#9

Mack skrev:

Svarte_Orm skrev:

Mack skrev:
En kortfattad fråga för fem timmar sedan och ingen återkoppling ännu.
Imponerande.

Speciellt som det var akut också.

Jo precis.
Lär väl förhoppningsvis ramla in ett svar från TS så småningom..

Eller också har TS fått svar på ett annat forum och då skiter han i alla de andra 20 forum han har frågat i. Så felet är väl inte så akut. Jag har sett många gånger som trådskapare frågat saker och inte varit inne de följande 5-10 veckorna. Till vilken nytta kan man tänka.

/Benny

Senast redigerat av Vettemannen (20 juli 2019)

Jag har en paroll--Long live rock'n'roll!!!
Gillar stora motorer med vrid och kubik! Just Real Power------No Turbo Shit!!!
Jag säger som Rännhola Rockers:
Ni som kör européer, Ta era kärror med er och ställ dom där dom hör hemma, i cykelstället!!!
panda666
20 juli 2019 · 3 285 Inlägg
#10

slår vad om att det var batteriet bara, ts fick panik och skrev här och sen fick han starthjälp och åkte o bytte batteriet nu säkert^^

mb_pucken
20 juli 2019 · 4 402 Inlägg
#11

Min gissning är urladdat batteri. Min C250DT  gör precis som ta beskriver när batteriet är urladdat. Den slår ej till startmotorn och lamporna fortsätter att lysa i instrumentpanelen.

Spana gärna in mitt projekt på mercorna och lite annat :) http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=262552
eller på projektet på min caddy mk1 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=303965
Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang