Generator vill ej ladda fast den är helt ny, Cadillac 1956 Sedan deville

Jojnes98
31 juli · 18 Inlägg

Tjabba! Har en 1956 cadillac som har ett Generator problem.  Bilen har stått i ett Garage i 11 år och förra sommaren när vi skulle starta bilen då lös generatorlampan och då tänkte vi att det var dags byta ut den gamla likströmmaren till en ny och fräsch växelströms Generator.

Nu när vi har installerat in den nya Generatorn då märker vi att den inte vill laddas heller och undrar vad problemet möjligtvis kan vara?  https://www1.garaget.org/gallery/images/236/235280/235280-8808657228440d9ba4e02ad5539289a1.jpg
smile



https://tamotor.se/produkt/generator-63 … regulator/

Jesper328
31 juli · 733 Inlägg

Triggas D+ vid start då?

Jojnes98
31 juli · 18 Inlägg

Jesper328 skrev:
Triggas D+ vid start då?

Ja det gör den, det är laddningslampan du menar? För den blir påverkad och slocknar vid start.
Eller snarare lyser väldigt svagt.

Jesper328
1 augusti · 733 Inlägg

Jojnes98 skrev:

Jesper328 skrev:
Triggas D+ vid start då?

Ja det gör den, det är laddningslampan du menar? För den blir påverkad och slocknar vid start.
Eller snarare lyser väldigt svagt.

Ja alltså, har du 12v på D+ på generatorn när du startat bilen?

dan-kristian
1 augusti · 483 Inlägg

generatorn snurrar åt rätt håll och kablar till batteri  är bra och 12volt in på D+ så ska den ladda tycker man. koppla in en kabel från batteriet med en 5watt lampa på till D+ och se om lampan slocknar och generatorn laddar..eller är det 6volt i bilen?

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang