N Ca18det nissan s13 inkoppling hjälp

dirtbag
21 september 2014 · 40 Inlägg
#1

hej har kopplat om kabehärvan å dragit in säkringsboxarna i cupen för att få ett snyggt intryck i motorutrymmet. men allt är inkopplat förrutom 1 kontakt. kommer ej ihåg vart den går!! testade starta bilen. soppapumpen går som den ska, jag har tändning och startmotorn knallar på men det verkar inte som spridarna funkar då stiften och kolvarna e snustorra.
spridarmotståndet är ikopplat osv.

den är alltså inkopplad på bilden men nu är den i kupen.

den kontakten jag inte vet vart den ska eller vad den gör är (se bild inringat i rött)
https://www1.garaget.org/gallery/images/199/198524/198524-a8dc5fcfbc2a431e4180f3a65d8162e0.jpg

mvh/Johan

Senast redigerat av dirtbag (21 september 2014)

I_am_lost1 system7
21 september 2014 · 737 Inlägg
#2

dirtbag skrev:
hej har kopplat om kabehärvan å dragit in säkringsboxarna i cupen för att få ett snyggt intryck i motorutrymmet. men allt är inkopplat förrutom 1 kontakt. kommer ej ihåg vart den går!! testade starta bilen. soppapumpen går som den ska, jag har tändning och startmotorn knallar på men det verkar inte som spridarna funkar då stiften och kolvarna e snustorra.
spridarmotståndet är ikopplat osv.

den är alltså inkopplad på bilden men nu är den i kupen.

den kontakten jag inte vet vart den ska eller vad den gör är (se bild inringat i rött)
http://www1.garaget.org/gallery/images/199/198524/198524-a8dc5fcfbc2a431e4180f3a65d8162e0.jpg

mvh/Johan

den går till bromsarna

NISSAN 200SX S13 2JZ
kolla in projektet här-> GARAGET.org
dirtbag
21 september 2014 · 40 Inlägg
#3

tack! då kan jag utesluta den för har ej absen kvar=)

I_am_lost1 skrev:

dirtbag skrev:
hej har kopplat om kabehärvan å dragit in säkringsboxarna i cupen för att få ett snyggt intryck i motorutrymmet. men allt är inkopplat förrutom 1 kontakt. kommer ej ihåg vart den går!! testade starta bilen. soppapumpen går som den ska, jag har tändning och startmotorn knallar på men det verkar inte som spridarna funkar då stiften och kolvarna e snustorra.
spridarmotståndet är ikopplat osv.

den är alltså inkopplad på bilden men nu är den i kupen.

den kontakten jag inte vet vart den ska eller vad den gör är (se bild inringat i rött)
http://www1.garaget.org/gallery/images/199/198524/198524-a8dc5fcfbc2a431e4180f3a65d8162e0.jpg

mvh/Johan

den går till bromsarna

I_am_lost1 system7
21 september 2014 · 737 Inlägg
#4

dirtbag skrev:
tack! då kan jag utesluta den för har ej absen kvar=)

I_am_lost1 skrev:

dirtbag skrev:
hej har kopplat om kabehärvan å dragit in säkringsboxarna i cupen för att få ett snyggt intryck i motorutrymmet. men allt är inkopplat förrutom 1 kontakt. kommer ej ihåg vart den går!! testade starta bilen. soppapumpen går som den ska, jag har tändning och startmotorn knallar på men det verkar inte som spridarna funkar då stiften och kolvarna e snustorra.
spridarmotståndet är ikopplat osv.

den är alltså inkopplad på bilden men nu är den i kupen.

den kontakten jag inte vet vart den ska eller vad den gör är (se bild inringat i rött)
http://www1.garaget.org/gallery/images/199/198524/198524-a8dc5fcfbc2a431e4180f3a65d8162e0.jpg

mvh/Johan

den går till bromsarna

okej hoppas du får till det smile

NISSAN 200SX S13 2JZ
kolla in projektet här-> GARAGET.org
Schiller98
9 september · 1 Inlägg
#5

Vet att det är några år sent men fick du någon ordning på det? Har samma problem på min bil just nu spridarna öppnar inte.

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang