Megasquirt 2 v3 b230ft

Anderssen
6 december 2014 · 5 Inlägg

Hej!

Har en 945a b230ft med Megasquirt 2 v3 som strular.
Fick kontakt med boxen så jag kunde lägga in en mapp. Startade bilen, sedan stängde jag av motorn. Efter vi stängt av motorn ändrade vi om lite i mappen för att sjustera till för bättre motorgång. Men helt plötsligt lägger bärbara datorn av?! Så den släcker ner allt för att sedan starta igång igen. Men efter det så fick vi aldrig någon kontakt med Megasquirt boxen.

Dom 3 röda kontrolllamporna blinkar till en gång när man vrider på tändningen och sedan blir det inge mer. Pumparna pumpar på en stund tills 3 bar uppnås, sedan dröjer det inte många sekunder innan pumparna börjar pumpa igen?! Så fortsätter det så.. Innan datorn fick för sig att starta om sig så lös lampan längst till vänster konstant när tändning var på. Men nu blir det en snabb blink sen dött.

Har kollat relän,säkringar,jordkablar... Utan resultat.

Är boxen bränd tro?

Xytoo
9 december 2014 · 146 Inlägg

Lite sent svar kanske men finns en tråd för detta så hade varit jätte tacksam om du ställde din fråga där..

http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=299268

Svårt att svara på då det kan vara mycket, men exakt det problemet du har känner jag igen!

drar jag ut säkringen som går till boxen (Plus) så blinkar lamporna till, soppa pumparna går i ca 3 sec, går inte att ansluta till boxen osv, så jag skulle rekomendera dig till att säkerhets ställa att du har plus in i boxen från "main" reläet.

//mvh Xytoo

Volvo V70 "White pearl" (2015)
Volvo 745 GLE "Xytoo-s" (1988)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang