Chrysler le baron

masen_54
29 augusti 2017 · 68 Inlägg

en äldre man har erbjudit nig en Chrysler le baron-1985 för ett jobb, vad är en sådan värd. Den är obesiktad sedan 2004 och är inte startad sedan 2007. Lite smårost. Men har faktiskt bara gått 8000 mil. Kanske inget att ha eller?

caromania Forummoderator
29 augusti 2017 · 9 296 Inlägg

Noll kr? Låter som om du gör honom en tjänst om du tar den. Vad ska du göra? Klippa hans gräsmatta?

When the eagles are silent, the parrots begin to jabber.
Hybrid_ Forum- och sitemoderator
29 augusti 2017 · 17 559 Inlägg

caromania skrev:
Noll kr? Låter som om du gör honom en tjänst om du tar den. Vad ska du göra? Klippa hans gräsmatta?

Ja. Ett jobb som tar någon timma totalt är väl rimligt men inte mer. "Lite smårost" Jojo, det heter så... Fast den kan ju vara en lågmilare!

Tänk på 80-talet. Då körde hantverkarna Cheva Startcraft med V8-diesel. Det var tider det!
Muttley
29 augusti 2017 ·

Inte startad på 10 år vilket innebär att den stått still i lika lång tid innebär att den har åtskilliga timmar i kärlek att få.   Rost dessutom på en sådan bil på 8000 mil är inget att köpa smile Lägg till att de är Chrysler från 85 och groteskt ful. Så om du tar den i betalning i hopp om att tjäna pengar på hinken så kommer du bli ledsen när den är körduglig.

Slash Saabifierad
29 augusti 2017 · 2 026 Inlägg

Det beror helt på vad du tänkt göra med bilen: Har du själv tänkt ha den och köra runt med eller hade du tänkt få igång den, besiktiga och sälja?

Tittar man på de Le Barons som nu finns till salu runt omkring i Sverige verkar priserna vara från 10.000-30.000 där det mer vanliga priset är 15.000-20.000kr, däremot tillhör inte Le Baron från 1985 samma generation som de som finns ute vilket innebär att det finns ingen av den generationen till salu just nu.

Då det inte finns några av denna generation till salu samt att den då bara rullat 8000 mil kan göra det värt att ta den, dock är det samtidigt värt att tänka på att Le Barons inte är direkt kända för sin höga kvalité likt många av 80-talets amerikanska bilar, deras motorer är ej vad man förknippar med amerikanska bilar samt att de aldrig varit speciellt populära i Sverige = lågt intresse för dessa bilar =  kan vara knepigt att sälja när det är dags.
Men som sagt det är ju inte säkert då det inte finns någon sådan bil till salu för tillfället. Har man tur kanske det finns någon samlare inom Sverige eller till och med i något annat europeiskt land som är intresserad.

Miljöpartistisk riksdagspolitiker: På vägen hit denna dag såg jag något sorgligt, jag såg en pingvin som bara låg ner vid sidan av cykelvägen, och jag förstod nästan direkt varför: bensinpriset är ju enbart på 14 kronor.......... Skulle det ligga på 50 kronor idag skulle pingvinen vara uppe och göra det pingviner gör..... Tänk på det kära församling....Tänk på det!
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang