Bytt lamdasond men motorlampan lyser fortfarande

Taquito81
14 oktober · 4 Inlägg
#1

Hej! Motorlampan på min Volvo V40-2001 började lysa för ett tag sedan. Kollade upp felkoden, och det visade att bakre lambdasonden var paj...så jag bytte den, men motorlampan fortsätter att lysa. Har provat lyfta av + polen från batteriet i en stund men hjälper ej. Nån som vet vad detta kan bero på ?. Med vänlig hälsning,  Patrick

Xebers76
14 oktober · 1 496 Inlägg
#2

Är felkoden raderad?

Varför inte ta med hela soffgruppen ut på vägarna? Kolla gärna min tråd "Den rullande soffgruppen"
https://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=319705
Taquito81
14 oktober · 4 Inlägg
#3

Ja den är raderad

Xebers76
14 oktober · 1 496 Inlägg
#4

Antingen har du fått fel sensor eller så är det något med katten, mer än så kan jag inte riktigt komma på tongue

Vad exakt heter felkoden du fått?

Varför inte ta med hela soffgruppen ut på vägarna? Kolla gärna min tråd "Den rullande soffgruppen"
https://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=319705
Taquito81
14 oktober · 4 Inlägg
#5

Okej tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette nu  🙁

Xebers76
14 oktober · 1 496 Inlägg
#6

Bara läsa av igen tongue Antar på ditt svar att du inte har egen felkodsläsare?

För det KAN vara något annat fel denna gången nämligen tongue

Varför inte ta med hela soffgruppen ut på vägarna? Kolla gärna min tråd "Den rullande soffgruppen"
https://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=319705
Taquito81
14 oktober · 4 Inlägg
#7

Nä precis har ingen egen felkodsläsare

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang