Slutsteg damp blinkar så länge bilen är igång. lyser konstant när bilen är av

Deuxez
29 december 2023 · 37 Inlägg

Så ja råkade tydligen bränna ett av mina gamla steg pga batteriet i bilen tog slut. Den slutade helt enkelt skicka ut något på högtalarkontakterna.

Var iväg igår och köpte ett nytt uDimension ELA WATER för några kronor. Lärde mig en läxa med att bilen helst borde vara igång när man spelar så länge man inte har bra batteri.

Kopplade då in det nya steget, plus på plus, jord på jord, remote tog ja från positionljuset bak vilket fungerade på förra. Vrider igång bilen så börjar "POWER" LED damp blinka. Asså av och på typ 10gr per sekund. Slog då av bilen och testade att BARA vrida igång positionsljusen och då jävlar, "POWER" LED börjar blinka, dock BETYDLIGT mycket långsammare än förut, och efter ca 3 blink så lyser den konstant och basarna börja spela direkt.

Testade då att starta bilen IGEN med positionsljusen igång. Direkt så börjar "power" LED damp blinka. Stängde då av bilen MED posljusen igång och sprang bak till skuffen för att se vad den gjorde. Damp blinkandet började då sakta ner tills den nådde samma hastighet som förut, där den då blinkade 3 gånger tills den slog om till konstant blått lyse igen.

Vad fan äre som kan vara fel? Har kollat på alla poler med multimeter, både med bilen igång och av. 14v när den är igång, 12-13v när den är av. Remote ligger runt 11-12v. Har kopplat ur alla kablar förutom dem som behövs för att få igång den. Har helt enkelt slut på ideer..

Senast redigerat av Deuxez (29 december 2023)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang