Team Insane Racing expanderar!

Mr_Insane
10 februari 2013 · 52 Inlägg

Hej alla motor- och fartgalna människor!

Säsongen börjar närma sig med stormsteg och vi är i full gång med att planera nya upptåg inför Gatebil, speedfestival och andra events vi spikat i kalendern.

Team insane racing står inför en expansionsfas och vill nu ha in fler drivna, motiverade och intresserade personer som kan bidra med en familjär och vänskaplig stämning då vi nu satsar hårt på kommande säsonger med teamet, bilarna och självklart våra medlemmar! Vi är visionärer och sätter hög standard i allt vi gör. TIR har funnits i nu över 15 år och vi planerar inte att stanna här. Vi vill bygga upp ett ännu starkare team och håller nu på att även stärka vårt koncept som kommer sätta sina spår i bilvärlden på långsikt. Vi gör det med stolthet, kraft och mycket skratt! Känner du dig liksinnad, lika Insane? Vill du ha ett kunnigt och välkänt team att bolla dina idéer och projekt med? Kom in till oss i garaget och häng lite.

Vi har just nu några lediga garageplatser att erbjuda.
Tveka inte på att höra av er till någon av medlemmarna eller här på vår sida om ni känner er nyfikna!

Mail: teaminsaneracing@hotmail.com
Mobil: 0723026075

Chevrolet Corvette C5R "Team Insane Racing" (1998)
Chevrolet Corvette C6 Z06 "Insane Corvetten II" (2007)
chrizz Administratör
11 februari 2013 · 11 783 Inlägg

Då vet vi det, men i och med att det här är en ren marknadsföringstråd och inte en diskussionstråd så får vi stänga här. Låter tråden ligga kvar som referens dock.

Mvh

"Alla blå bär är blå bär - även blåbär - men det är bara blåbär som är blåbär."
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang