Subaru Impreza 2,0r, hjälp med modifikationer

GrevenRalle
31 augusti 2017 · 10 Inlägg

Tjena allihopa!

Skrev en tråd här om vad jag borde köpa för bil och nu är det så att jag har köpt en.

Bilen är en 2006 Subaru impreza 2,0r sport kombi 160hk.

Tanken är nu att jag vill köpa eller bara modifiera bilen på utsidan och insidan. Nu vet ju jag att det är en ganska liten motor i denna bil så jag förväntar inte att kunna göra några riktiga prestandaökningar, men jag skulle ändå behöva eran hjälp och tips om vad jag kan göra på bilen.

Skriver ni någon modifikation som vore bra så skulle jag uppskatta om ni länkar till en pålitlig sida var man kan köpa denna modifikation.

Exempel på modifikationer är: (om det går) försöka få någon liten prestandaökning, avgassystem eller bara enstaka delar av avgassystemet och hur jag kan förbättra bilen kosmetiskt o.s.v.

Har planerat att göra den lite rally inspirerad med stänklappar och extraljus men mer än så vet jag inte. Men som sagt om ni vet något tips på hur jag kan öka prestandan i min lilla boxer 4:a.

Kan även tillägga att den är helt original från fabrik med en silverlackering och originalfälgar. Både vinter och sommardäck.

Tack på förhand!

Xebers76
31 augusti 2017 · 2 250 Inlägg

En bild på bilen hade ju inte skadat tongue

Christian S
31 augusti 2017 · 4 815 Inlägg

beror lite på vad du är ute efter men här finns det lite av grejer du vill ha http://scoobyworld.co.uk/catalog/index.php
bakre ljuddämpare http://scoobyworld.co.uk/catalog/produc … ts_id=4142
mudflaps http://scoobyworld.co.uk/catalog/index. … th=199_353

ska du köpa reservdelar gör du det här https://importcarparts.co.uk/parts?cat= … p;sec=1542 väldigt mycket av delarna är originaldelar.
och sen finns det hur mycket som helst till Subaru på engelska eBay.

Mvh Christian
kör du före så väntar jag där framme.
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang