Centrallås ur funktion Audi A6 c5 4b avant -1999

Graxor
11 januari · 74 Inlägg

Hallå, har en a6 avant 1.8t - 1999 som centrallåset är konstigt på. Är inte vacuum på denna modell. Felet uppstod när jag bytte stereo.
Bytte tillbaka och då fungerade det igen. Beställde nytt kablage till min nya stereo och kopplade in den även då var centrallåset dött. Böt tillbaka till den gamla och nu har den avlidit på riktigt 🤣 någon som har en idé vart och hur jag ska felsöka detta ? Säkringen är hel även provbytt och gjort knepet för att bilen ska känna igen den utan framgång
Hittar även inga felkoder
Mvh

vw_audi Driftsansvarig på KW Däckdepå i Bålsta
12 januari · 1 118 Inlägg

När du höll på med kablarna till  stereon, kan det vara så att du dragit lite i andra kablar då?
På min gamla C5 så var det kabelbrott i 3 av 4 dörrar. vilket gjorde att bla att elhissarna bak inte funkade.
Jag tänker om du kommit åt någon kabel (styrkabel) som går till pumpen.
Den borde gå från förardörren och vidare i en kabelstam.
har du ström till pumpen? om inte vad händer om du lägger ström direkt på pumpen?

Så här såg mina ut
https://www1.garaget.org/gallery/images/12/11883/11883-3deb2738ce53178ac1fa98c88759671d.jpg

https://www1.garaget.org/gallery/images/12/11883/11883-76a7e0417891068e0fbe04a600e328ba.jpg

https://www1.garaget.org/gallery/images/12/11883/11883-ac3e44d6a739850bb7b97a4b4086e849.jpg

https://www1.garaget.org/gallery/images/12/11883/11883-1650596ccb5c328d97f4176e3f9569f5.jpg

Motorer utan turbo suger. Kolla in mina Projekt här.
Audi 80 GTE quattro GTE quattro -86
Audi 80 quattro -84 urq sedan
Bruksbilen MG ZS EV
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang