Uppdaterade projekt
Golf mk5 r32 projekt

blir ett stance bygge men kommer nog göras något med effekten också med tiden! Planen är att få ett så eget stuk son möjligt på bilen!!

 • 23 063 Visningar

mjjansson (från Uppsala)


Volvo V70 II upppiffning!

Införskaffade mig en V70 II D3 -11, som blev lite av ett impuls köp! Men är riktigt nöjd med den! Blir lite småpyssel så som nya fälgar,coils, montera vinge, R-design detaljer mm. Hoppas ni tycker detta är intressant, och Kom gärna med idéer och åsikter!

 • 1 171 Visningar

NiclasLundh (från Värmland)


Kapitän "The duke"

Lite rostlagning & en mildare uppdatering.

 • 289 808 Visningar

HG_ (från Vara)


Chevrolet Corvette C6 Targa

Tjena! Då Camaron nu är såld så skaffade jag mig en Chevrolet Corvette C6 Targa med 6.0l V8 manuell växellåda. Som nu blir mitt nästa projekt på sidan av E46an. Hoppas denna uppskattas, kom gärna med positiv och negativ kritik!

 • 1 770 Visningar

Sebbegoransson (från Östersund)


Opel Ascona A-75 V6 + kompressor

Nu har tiden kommit för min Ascona A att få sig en liten stor make over. Den kommer nu få ett mer renodlat race och lek syfte. Efter den här lilla ombyggnaden ska den få smaka massa fullgasande på både gator och isar.

 • 31 733 Visningar

Hunt_Alone (från Västerås)


Merscken 2.0l 190E -93. Uppfräschning/streetdrifter

Ett misslyckat vinterbils köp blir nu något mera. Projektet kommer börja med bilder från motorbyte och växa på vartefter med nya idéer och så får vi se vart det tar slut ^

 • 128 Visningar

Muddin (från Södermanland)


Concept 960R (Volvo 960 T6)

Hej! Jag heter Mattias och har varit bil intresserad så länge jag kan minnas. När jag var 16 år visste jag exakt vilken bil jag ville ha. Min drömbil var en Volvo 960 1995 Kombi med 2,5l sexa och manuell växellåda. Det fick inte vara vilken färg som helst på bilen utan det skulle vara den fjordgröna metallic lacken och inredningen skulle vara beige! Jag tänker byta det mesta till exempel motorn kommer från en Volvo S80 T6 2,8l 1999, växellåda BMW 320d, bromsar R-bromsar (Brembo) från Volvo S60r/V70r, bromscylinder Volvo S80 t6, Coilovers fram BC racing V1 och bak GAZ coilovers! Tyckte att mitt projektnamn jag kommit på passar rätt bra, nämligen Concept 960R! Häng med på min resa från vardagsbil till drömbil!!

 • 8 448 Visningar

Volvo965


Volvo 740 Glt Driftbils Projekt

Projekttråd om mitt driftbils bygge! Det kommer bli ett reggat bygge. Med en m60 turbo maskin :D

 • 4 514 Visningar

Hugo_Ohlsson (från Åby)


BMW E36 compact 330

Få en E36 Compact 330 att gå i sidled som en krabba

 • 1 891 Visningar

Team-RedLine-Racing (från Västerås)


Mercedes w115 lang uppfräshning

Golvbyte Omlackering, Framtida låg och lång bil

 • 3 961 Visningar

XDaniel (från Norrköping)


OPEL Kadett C 2.0 Rallye, reparation efter dikesvisit

Just nu så är bilen tillbaka efter en dåligt utförd lackering, lackeraren vill inte känna vid att han gjort ett dåligt jobb :( . Det är himla surt då lackeraren har haft bilen nästan 6 månader och lackjobbet ser ut som SKIT. Läs i slutet på tråden och kommentera gärna. Rullgrus i en sväng resulterade i en liten dikesvisit hösten 2015, i slutet på september närmare bestämt. Här kommer jag att visa lite hur lite som behövs för att man skall dra på sig en himla massa jobb i onödan..... Nu när bilen ändå skall på lackering så tänkte jag passa på att fixa till lite småskavanker som den hade samt att göra lite förbättringar. Bland annat så skall all underredsmassa bort och den skall lackas under, sedan så får vi se hur mycket annat som kommer att fixas :-)

 • 36 394 Visningar

Dr_No


BMW 2000 widebody

BMW 2000, drömmen om en M-bil i stål!

 • 9 716 Visningar

Ogge95 (från Dvärsätt)


Volvo 242 M50B30 Turbo *UPDATE 22/3*

Jag är en kille på 24 år och detta är mitt första "Drifting" bygge ;) Jag utgår från en Volvo 242 från 1975 som har klarat sig bra från rosten. Motorn blir en Strokad M50B25 till en 3 liters överladdad maskin ;)

 • 1 585 Visningar

Golfnik (från Örebro)


Nissan Skyline R33 GTS-T "2 ska bli 1"

Ska renovera och göra den nya i ett bättre skick under en kortare resa samt försöka hinna klart till elmia men men får se hur långt man hinner , Specen som är skriver är den SLUTLIGA Specen när allt är klart o färdigt hoppas på höga siffror STAY TUNE FOR MORE INFO

 • 453 Visningar

Izkoo (från Mjölby)


Bmw E39 M5 "gtr Widebody"

Bilen jag har suktat efter blev till salu 2015 och utan nån direkt tanke så blev Jag ägare till denna bil. Den är byggd av ett Karlstad bolag som inte finns kvar. Breddnings paketet är byggt för Nordic super car Serien och det blev endast 1 st M5:a byggd med detta paket. Finns dock några andra BMW`s som fick detta påbyggt på sin. Jag har alltid tyckt bilen varit snygg i vissa vinklar men aldrig helt rätt. Jag har byggt om fronten en gång tidigare åt förra ägaren, men det har alltid kliat i mina fingrar när jag tittar på bilen. Den är så nära att blir helt "rätt" enligt mina ögon. Nu är det upp till bevis vad det går att göra med min oslipade diamant wink

 • 25 964 Visningar

aigloow (från Karlstad)


Volvo pv444 1957 renovering Custom bygge B20 turbo och luftfjädring plåtbreddad mm,mm Nytt sidan 50 kitt body mm

Vart sugen på en pv vintern 2013 ett projekt som skulle bli en snygg sommarbil. Har nu bestämt mig för att göra en projekt tråd av bilderna och bygget så ni kan följa vad som händer. Det mesta byggs om eller justeras efter mina idéer och önskemål. Ojoj vad detta spårade ur det vart lite av precis allt mitt i allt blev det Luftfjädring, Turbo försedd b20 med mc förgasare som kommer trycksättas av en Nissan turbo, Självklart med en inbyggd intercooler på diskret plats. Kolla genom tråden och se mina tokerier och bli gärna en av alla mina trevliga följare.

 • 314 340 Visningar

Djo (från Falun)


Volvo 245 turbo 1990 som ska få sig kärlek med tiden

som allt lyder så köpte jag bilen för ett tag sen och råka klanta till mig så jag radera föra projekt tråden men nu starta jag en ny :) bilen ska få sig lite kärlek med tiden

 • 17 233 Visningar

Hackev8 (från Västerås)


Bmw X3

Eftersom jag bytt tjänst så och inte pendlar med bil till och från jobbet längre, så sålde jag min VW Bora TDi 4 Motion Variant. Jag köpte mig en BMW X3 e83 3,0 i som bruksbil istället. Den kommer att förfinas och bli en KSI edition.

 • 1 185 Visningar

vw_audi (från Stockholm)


Linguas 9-3 ss Aero Nordic Extreme, samt 9k aero med lucka.

Oväntad motorrenovering efter ras i 3:ans cylinder. Ny motor, smidda kolvar och 19T. Samt Coilovers och nya fälgar. Borta 18mån och nu tillbakaköpt

 • 294 666 Visningar

lingua (från Stockholm)


VW Golf MK2 OEM+ Agressive Stance & Sugtrim - ELMIA 2017 !

Tja Allihopa Kände att det var dags för ett nytt projekt. Denna gång blir det inte någon mer familjebil utan jag och min tvillingbror har nu investerat i en väldigt fin och välvårdad Golf MK2 1.8 GL utav 91:års modell som gått 13k lugna mil. Bilen i sig har alltid varit servad hos oss i våran bilverkstad och det är ju en ära att få köpa något man själv jobbat på innan så att säga. Golfen är i toppskick som och ser väldigt bra ut i exteriör samt interiör. Bilen är i stort sätt helt rostfri förutom vänster framskärm som blivit begripen men en ny har blivit beställd .Vi personligen tycker att detta är ett utmärkt utgångsobjekt som nu i detta fall är vårt nya projekt som vi kommer att äga bra tag framöver. Tycker att jag borde lägga ner skrivandet och börja lägga upp alla planer och vad som skall införskaffas till projektet, Vi tackar våra sponsorer för den hjälp och stöd vi fått under projektets gång

 • 237 263 Visningar

Twins (från Göteborg)