3333
Sök

Meaganeowner

Torsby

Foruminlägg
Medlem sedan
6 december 2012
Senaste besöket
5 januari 2022
Begagnatbilskörare o altmuligman...

Har aldrig kommit mig för att köpa någon nyare bil, utan skarvat ihop under alla år. Har fått för mig att det är relativt dyrt att gnugga asfalten med nyare åkdon, inte minst med tanke på värdeminskningen o allt lull-lull som ska till i dag.
Gillar när den totala milkostnaden är riktigt låg, även om det blir en hel del meckande. Körde oftast omkring i en LB-reggad Passat TDI -96... till en kostnad av 14 kr / mil.... all included, det får duga.
Den förra Passaten, en 95:a hängde med i 59400 mil innan den blev avställd (inte skrotad) till förmån för 96:an, som bara gått hälften.

Nu några år senare så rullar gamla skrutten fortfarande vidare i sydafrika.

En annan VAG har köpts in. 4x4. Byter lager, fjädrar, bromsar runt om och en del bussningar. Värmepaketet byttes för en spottstyver mot vad VAG-verkstad skulle ha. Visst det blev några genvägar. Men t o m AC:n funkar. Ska LL-reggas.
Budgeten är 17 kr/ mil, totalkostnad, räknat på 10 000 mil. Inklusive 10 000 kr i pott för större oförutsägbara utgifter.

- Uppdatering. Sen ett år tillbaks sker transporter med en Megane MK2 - 06, med dryga 10 000 mil på mätaren. Går billigt å bra.

Perfekt nu när jag går över på apanage.

.

Bilar

Meaganeowner har ingen bil att visa just nuSök