Stort elfel volvo 740!

emilkjellberg
26 februari 2013 · 36 Inlägg

En volvo 740 gle -90, när halvjuset står i läge noll (halvljusautomatik) eller när strömställarn står i läge 3, i vilket fall när halvljuset är på, så lyser vänster halvljus väldigt svagt, samtidigt som positionsljus på vänster sida och även blinkers lyser lite svagt konstant, och i instrumentpanelen lyser vänster blinkmarkering och helljus indikeringen lite svagt, men när ja blinkar vänster så blinkar alla dessa lamper dvs, halvljus, positionsljus, blinkers och lamperna i instrumenteringen blinkar.. bara på vänstersidan fram, samtidigt så går torkarna konstant och går inte att stänga av när halvljuset är på, men när ja sätter på enbart parkerings ljus, så funkar allt som de ska tills ja slår på halvljus igen och allt är åt helvette igen, men om spolvätskepumpen är urkopplad, så funkar torkarna precis som de ska men ljusen är fortfarande åt helvette, om halvljus lampan heller annan lampa kopplas ur blir ingen skillnad utom att just den lampan då inte lyser.

Detta fel kommer å går lite när de vill, ibland funkar allt som de ska, och ibland så är allt detta tillbaka å jävlas. så innan ja river isär hela biljäveln för detta, nån som känner igen de här eller vet att de kan uppstå pga nånting? känt fel etc?

Våld, vilja, rikligt med vaselin och bra med grundfart löser det mesta.
Volvo 240 GL "to-Leifen" (1984)
MVPerformance
26 februari 2013 · 755 Inlägg

Kan ju vara så simpelt att det är ett jordfel ;D

If you want to win, You mustn't loose.
Volvo 945 Turbo "TEAM ABBOORREEE" (1994)
oppe_tallbarr
26 februari 2013 · 435 Inlägg

På gammla 740 modellen så sitter det massa jordkablar i motorrunet bakom  ena framlampan på skärmen.där brukar dom  spöka så prova göra rent där om din har

Senast redigerat av oppe_tallbarr (26 februari 2013)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang