Byggda, smidda, moddade bilar & byggare sokes till nytt youtube-projekt!

ForcedInduction
10 maj 2016 · 3 Inlägg

Tjena Garaget!

Vi har ett nytt youtubeprojekt i startgroparna som kommer att inrikta sig på "recensioner" och uppvisning/provkorning utav bilar som på något sätt är ombyggda/moddade/trimmade. Allt mellan himmel och jord är intressant, även udda byggen och liknande. Ett forsok till att visa en annan sida utav bilvärlden än startgridden på gumball 3000, Är du sugen på att visa upp ditt värstingbygge?

Kanalen kommer vara på engelska, och du avgor själv hur mycket eller lite du vill vara med i videon på din bil. Vi vill gärna ha utforlig information om bygget/delar/byggtid. Ju mer info desto bättre. Vill du vara med i videon och prata om det själv i intervjuformat är du jättevälkommen, annars är det helt ok att avstå från att synas på bild.

Andemeningen och taglinen for kanalen är

"This is the channel where we do not ask what the retail of a car is but rather how many hours of blood, sweat and tears that went in to building each and every one of these wonderful cars, some heavily modified and some with very slight modifications."

Tanken är alltså att lyfta bygget och byggarna, att lyfta upp den stora "bilbyggscenen" och fina traditionen med bilbyggen som vi har i Sverige.

Hoppas det finns intresse for en sådan kanal, och hoppas det finns massvis med byggare som vill visa upp sina projekt, stora som små. Är du intresserad av att ha med din bil på kanalen så är du välkommen att skicka oss ett PM, skriva i tråden eller maila oss på ForcedInductionHD@gmail.com. Länka gärna tråden till vänner ni tror hade velat visa upp sina byggen!

Mvh, Forced Induction.

PS. Bilen MÅSTE inte vara turbo eller kompressormatad trots kanalnamnet ;)

Vill ni så kan ni subscriba redan nu i forväg, det är inte mycket till kanal i dagsläget men då är ni på tåget och så fort vi borjar ladda upp så är ni med.

https://www.youtube.com/channel/UCMget_ … 2gD71iZjwQ

Senast redigerat av ForcedInduction (10 maj 2016)

trubbelturbo
10 maj 2016 · 1 442 Inlägg

Här själv ingen bil att visa upp men det låter som ett jäkligt bra "program" smile

Offensiv inkompetens är bästa försvar.
ForcedInduction
10 maj 2016 · 3 Inlägg

trubbelturbo skrev:
Här själv ingen bil att visa upp men det låter som ett jäkligt bra "program" smile

Vi får hoppas att alla blir nojda när vi väl släpper forsta avsnittet big_smile Tack for stodet.

Toddemannen
10 maj 2016 · 664 Inlägg

Låter som ett lockande videoprojekt, man skulle ju nästan vilja va med om bilen hade varit mer klar smile

Djo
10 maj 2016 · 10 157 Inlägg

Låter som ett intressant program har dock inget eget att vissa upp ännu.

http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=272072
Projekt tråden om pv 444an med luftfjädring förgasar turbo och plåt breddning mm mm kolla in om ni vill :D
ForcedInduction
11 maj 2016 · 3 Inlägg

Tack for allt stod!!! Det kommer forhoppningsvis bli riktigt bra detta med tanke på vilka som har sagt att de är intresserade av att visa upp sina bilar. Som sagt, sprid gärna det till bilfolk och posta gärna på bilforum/sidor om ni vill ge en hjälpande hand i att hitta riktigt tunga byggen som alla kan ta del utav.

Blyfot_Racing
11 maj 2016 · 904 Inlägg

Jag nominerar sallenr1
Sen vore det kul å se ett program där en återblick sker, gamla strippen klenoder tex melins 9sek monster lever den eller skrotad. Dom två bilarna 850in å 9000 som va med i motorjornalen från säve. Va ju en tid sen man såg nåt om dom vore som sagt kul å se va som hänt med dom gamla kändisarna

AUTOTECH S60 power
Volvo S60R "Magic blue" (2005)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang