lumendaylightfi Finland

Blogg

Xenonlook ja Yellowlook 19 november, 09:17

Tässä artikkelissa tarkastellaan Xenonlook- ja Yellowlook-polttimoita. Näihin liittyy monia kysymyksiä. Ovatko ne laillisia? Mihin käyttötarkoitukseen ne ovat hyvät? Näihin kysymyksiin vastaamme tässä artikkelissa. Xenonlook ja Yellowlook ovat yksinkertainen tapa muuttaa auton ulkonäköä.

https://www1.garaget.org/gallery/images/238/237693/237693-615d9dba94afcebbad76409fe5742fcd.jpg

Vaihda Xenonlook-polttimoihin

Oletko kyllästynyt tylsiin keltaisiin polttimoihin, mutta haluat kuitenkin polttimon, joka on laillinen. Miten olisi polttimo, joka antaa 35 % valkoisempaa valoa pelkällä polttimonvaihdolla? Tällöin Xenonlook-polttimot ovat täydellinen ratkaisu. Polttimoiden värisävy on 4 300 K, joten saat valkoisempaa valoa, joka sopii täydellisesti yhteen alkuperäisten xenon-polttimoiden kanssa. Koska kyseessä on halogeenipolttimo, on tämä päivitys täysin laillinen. Näin sinulle ei myöhemmin koidu ongelmia katsastuksessa tai jos sinut pysäytetään tien päällä.

Mikä tekee xenonlookista niin hyvän?

Valkoisemman valon myötä saat suuremman kontrastin, joka muistuttaa päivänvaloa. Tämä on silmille mukavampaa kuin tavallinen polttimo. Näiden polttimoiden istuvuus vastaa vakiota, joten vaihto käy käden käänteessä ja onnistuu kaikilta kotona autotallissa. Polttimoilla on E-merkintä ja ne on hyväksytty, joten niiden käyttö on laillista. Koska nämä ovat halogeenipolttimoita, eivät ne aiheuta virheilmoituksia, joita LED-polttimoiden kanssa voi esiintyä.

Katso xenonlook-polttimoiden valikoimamme täältä.


Vaihda Yellowlook-polttimoihin

Voit myös vaihtaa tylsien alkuperäisten halogeenipolttimoiden tilalle Yellowlook-polttimot. Kyseessä on erikoisvalmisteinen polttimo, jossa linssin ympärillä on keltainen kalvo. Näin saadaan aikaan erittäin keltainen valo, jonka värisävy on noin 3 000 K. Se tarjoaa erittäin hyvän kontrastin ja paremmat valot sateeseen, lumisateeseen ja sumuun. Polttimo tarjoaa myös erittäin siistin “vintage-tyylin” sitä kaipaaville.

Mikä tekee yellowlookista niin hyvän?

Polttimoilla on E-merkintä, joten ne on hyväksytty tieliikennekäyttöön. Koska kyseessä ovat halogeenipolttimot, eivät nämä polttimot aiheuta virheilmoituksia, joita LED- ja xenon-polttimot voivat aiheuttaa. Saat siistiä keltaista valoa ilman, että autoa tarvitsee muokata tai sinun tarvitsee nähdä suuresti vaivaa. Näiden polttimoiden paras puoli on se, että keltaisen valon myötä olet paremmin varustautunut huonoon säähän ja voit ajaa turvallisemmin. Näet tien paremmin lumi- ja vesisateessa sekä sumussa näiden polttimoiden avulla.

Katso xenonlook-polttimoiden valikoimamme täältä.Lumen Helios CS20 - täydellinen lisävalo Teslaasi! 11 november, 12:32

Monet uudempien ja nykyaikaisempien autojen omistajat eivät halua asentaa suuria lisävaloja, jotka “pilaavat” auton ulkonäön. He haluavat huomaamattomamman ratkaisun. Samanaikaisesti on kuitenkin monia uudempia autoja, joiden kaukovalot eivät ole riittävän hyvän. Lumen Daylight tarjoaa tähän fiksun ratkaisun!

Lisävalojen siisti asennus

Hyvät valot ovat erittäin tärkeät pimeillä teillä, mutta myös design ja ulkonäkö merkitsevät monelle. Tässä olemme asentaneet Lumen Helios CS20 LED-valopaneelin Tesla Model S -autoon. Tämä kaareva LED-paneeli on muotoiltu mukailemaan auton keulaa ja mahdollistamaan hienovaraisen ja elegantin asennuksen. CS20 on kuin tehty Teslaan ja sopii täydellisesti rekisterikilven alle mukaillen Teslan kaarevuutta. Tässä on asennus, jota suosittelemme Teslan lisävaloksi. Kyseessä on kapea ja siisti LED-valopaneeli, jossa on tehoa uskomattoman 10 548 lumenia ja lähes 800 metrin kantama. Fantastista, eikö? Valo on tehty kestämään kovimpiakin olosuhteita ja sen valokuvio soveltuu kaikenlaisiin ajo-olosuhteisiin - riippumatta siitä, ajetaanko taajamassa, mutkaisilla pikkuteillä, riistaeläimiä vilisevillä metsäosuuksilla vai tuntureilla.

LED-valopaneeli täydellisellä valokuviolla

Lumen Helios CS20 omaa oikeastaan spot-valokuvion, joka valaisee eteenpäin, mutta koska valo on kaareva, antaa se valoa myös pientareilla samalla, kun se tarjoaa mahtavan kantaman. Tämä valo on suunniteltu pohjoismaiden olosuhteisiin ja tulee yksinkertaisesti tarjoamaan sinulle juuri sitä, mitä tarvitset - ja silloin kun sitä tarvitset. Jos haluat kuvissa näkemäsi asennuksen, voit käyttää valon mukana toimitettavia kiinnikkeitä. Ne asennetaan sisäänpäin, aivan kuten tuotekuvissa. Sinun on myös ostettava matalaprofiiliset pultit, jos haluat asentaa valon tällä tavalla.

Lisävarusteet lisävaloille

LED-valopaneeli voidaan myös yksinkertaisesti asentaa Lumenin kolmen valon kilpitelineeseen, jos et halua upottaa valoa. Valon kytkentään tarvitset Lumen Deutsch-relesarjan, joka toimii plug & play -periaatteella. Löydät tämän kaiken verkkokaupastamme. Tarjoamme myös valmiin lisävalopaketin, joka pitää sisällään Lumen Helios CS20 -valon, kilpitelineen ja relesarjan. Suosittelemme myös, että käytät CanM8-moduulia tai Modernumin moduulia, jotta löydät ohjausvirtasignaalin helpommin, mikäli autossasi on xenon- tai LED-valot kaukovaloina. Löydät kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Sen ei tarvitse olla vaikeaa!NÄE ja TULE NÄHDYKSI 5 november, 19:16

Valo lisää turvallisuutta monesta syystä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ajoneuvoja niin tiellä kuin merellä sekä valosuosituksia kyseisiin ajoneuvoihin.

LED-valot moottoripyörään

Hyvät valot ovat tärkeät moottoripyörässä, jotta motoristi näkyy ja tulee nähdyksi liikenteessä. Moottoripyörän kauko- ja lähivaloja voi parantaa yksinkertaisilla päivityksillä, kuten polttimon vaihdolla. Tarjoamme lisävalot, äärivalot, kilpivalot, parkkivalot ja kaikki polttimot moottoripyörääsi. LED-valojen suosio moottoripyörissä kasvaa. Sen lisäksi, että ne näyttävät hyvältä, tekevät ne myös liikenteessä liikkumisesta huomattavasti turvallisempaa.

Rigid D-sarja Spot

Rigidin D-sarja sisältää pieniä kompakteja valoja, joissa on runsaasti tehoa. D-sarjan Spot keskittyy hyvään kantamaan ja soveltuu erinomaisesti lisävaloksi. Näiden pienten lisävalojen sijoitus on yksinkertaista, joten ne sopivat täydellisesti mönkijöihin ja moottoripyöriin. Yhtä hyvin ne sopivat myös autoihin, ja kyseessä onkin suosittu setti, joka ostetaan usein kaukovalojen päivittämistä varten. Valot myydään sarjana ja on hyväksytty tieliikennekäyttöön Suomessa.

Rigid Ignite Mc Kit

Rigid Ignite MC-kit on fiksu kahden kompaktin LED-lisävalon paketti, joka on suunniteltu erityisesti moottoripyöriä, moottorikelkkoja ja mönkijöitä ajatellen. Ignite-sarjan MC kit -versiossa on sisäänrakennettu himmennintoiminto, jonka avulla voi vaihdella 20 % tehon ja 100 % tehon välillä. Näin valoa voi käyttää sekä lisäkaukovalona että lähivalona, ja tehoa voi säädellä tarpeen mukaan.

LED-valot veneeseen

Näkeminen ja nähdyksi tuleminen on aivan yhtä tärkeää merellä kuin kuivalla maalla. Lumen Daylight tarjoaa suuren valikoiman LED-valoja veneisiin ja merikäyttöön. Tarjoamme eri valokuvioilla varustettuja ja erikokoisia valoja, jotka soveltuvat veneeseesi ja käyttötarpeisiisi. Hyvät valot myös merellä ovat äärimmäisen tärkeät, jotta mahdolliset vaarat huomataan, ja jotta merelle lähtiessä on hyvä näkyvyys. Meiltä löytyvät lisävalot ja LED-valopaneelit veneisiin, niin ammatti- kuin yksityiskäyttöön. Kaikkea aina kalastusalusten ja muiden alusten LED-valoista pienveneiden ledeihin.

Rigid Marine D-XL PRO

Rigid on tehnyt suositusta D-sarjasta hieman suuremman ja vieläkin tehokkaamman. Nämä valot ovat myös erityisen jykevät ja kestävät haponkestävien elementtien ja järeämpien kiinnikkeiden ansiosta. Tässä päivityksessä ainutlaatuista on se, kuinka uskomattoman suuren tehon valosta saa irti. Yhden valon teho on kokonaiset 9 504 lumenia, joka on aivan fantastinen lukema valon kokoon nähden.

Rigid Marine D-sarja Pro

Tässä on LED-työvalo, joka sopii erinomaisesti veneisiin ja suola-autoihin. 3 168 lumenia on uskomattoman vahva valo, yhteensä enemmän kuin kolme halogeenilisävaloa! Käsittämätöntä, miten paljon valoa Rigid on pakannut näin pieneen valoon. Tästä saat korkeinta laatuluokkaa edustavan LED-työvalon, joka levittää valoa hyvin ja on laadukas.


LED-valo vesiskoottereille

Ikävä kyllä olemme viime vuosien aikana saaneet todistaa vesijettien kanssa monia traagisia kuolemaan johtaneita onnettomuuksia pimeässä. Osa näistä olisi luultavasti voitu välttää parempien valojen ja paremman näkyvyyden avulla. Siksi haluamme näyttää, että vesijetin turvallisuuden kohentamiseen on tarjolla yksinkertainen mahdollisuus. Emme siis puhu pelkästään LED-lyhdyistä, joiden avulla muut näkevät sinut, vaan hyvistä LED-valoista, jotka valaisevat pitkälle eteen pimeässä. Niiden avulla huomaat karikot, kalastusvälineet ja muut vaarat, joita edessä piilee.

Lazer Linear 6 Elite

Täydellisen valokuvion lisäksi tässä valossa on tehoa hyvin paljon - kokonaiset 4 050 lumenia. Se on yhtä paljon kuin viisi halogeenilisävaloa! Korkea teho, yhdistelmävalokuvio ja erittäin hieno design ovat kolme hyvä syytä valita tämä valo.
Rigid Ignite Spot

Ignite on erittäin pieni valaisin, mutta älä anna koon hämätä sinua! Kun tehoa on kokonaiset 1 000 lumenia, on Ignite luonut aivan uusia mahdollisuuksia. Tämä valo ottaa näistä mahdollisuuksista kaiken irti. Kyseessä on täydellinen valo asennettavaksi ahtaisiin tiloihin, esimerkiksi takavaloksi tai kannettavaksi työvaloksi.Sågs senast: 2020-11-24 12:54
Medlem sedan: 5 november
Foruminlägg: 0
Senaste inloggade besökarna
2020-11-11 12:17 lumendaylightde
2020-11-10 12:26 amazinjoey
2020-11-06 16:24 Ruben08