Indikering xenonljus system!

ec00jgn
7 februari 2009 · 5 Inlägg

Hejsan! Har en Saab 9-5 1.9 diesel 2006! Har en varningslampa som börjat lysa i bilen! Är automatisk ljuslängdreglering på bilen. När de blir fel ska lamporna justeras till bländfritt läge! Men de konstiga är att de är inget fel på lyserna. Jag märker iaf ingen försämrad sikt. bara denna irriterande varningslampa som lyser! Vad kan de vara för fel? Började med att den lös bara en stund efter jag startat bilen! men nu lyser den hela tiden! Tacksam för hjälp mvh Johan!

bumpe Lastbilsmekaniker
7 februari 2009 · 3 878 Inlägg

Är du helt säker på att det fungerar? Troligtvis är det en nivåsensor eller en motor som inte vill vara med längre, säker på att de verkligen fungerar som det ska?

ec00jgn
7 februari 2009 · 5 Inlägg

Har ju inte gjort något test! Men vid mörkkörning så har jag lika bra sikt som innan både hel o halv ljus! Får väl ha de så här till nästa besiktning! Få se vad dem säger där isf;)

bumpe Lastbilsmekaniker
7 februari 2009 · 3 878 Inlägg

Säker på att du märker skillnaden om man sänker ljuslängden typ 3 grader?
Jag skulle åka till en verkstad och låta dem kolla vad som är galet istället för att åka med det...

Dubs I got Dubs!
7 februari 2009 · 2 423 Inlägg

åk till saab och läsa felkoder?

Lexus RX 300 "The Pursuit Of Perfection" (2000)
Family_man
7 februari 2009 · 77 Inlägg

Om man tex står nära en vägg så ser man om nivåregleringen fungerar på båda strålkastarna tror jag,på min bil så justeras först ljuset uppåt,sedan justeras det neråt innan det intar ett läge ungefär i mitten,åtminstone ser det ut så om man tittar på väggen framför bilen då man vrider på tändningen,har en Focus med org.xenon vilket även innefattar lagstadgad nivåreglering på halvljuset=)

ec00jgn
10 februari 2009 · 5 Inlägg

Började helt plötsligt fungera igen:) Har inte varit något fel på två dar nu! Vet inte hur fan de kan rätta till sig självt men så e fallet! Tack för hjälpen iaf! MVH

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang