Uppdaterade projekt
Projekt Honda Civic V6, luftfjädring, ljudbygge, eftermonterad ECC och ABS osv

Första Civic Kombi V6 i världen, Aerodeck J-swap, även ombyggnation till ECC och annan styling och moddning :)

 • 39 271 Visningar

Xebers76 (från Halmstad)


Snik-sleeper Volvo 244 -79.

244 från 79 ska bli en snik-sleeper med hjälp av en b230fk 190hk motor m.m.

 • 51 591 Visningar

Budadi (från Piteå)


Volvo V70 D4 Sport

Få till en clean familjebil

 • 49 499 Visningar

Jonnybcool (från Ljusfallshammar)


Bmw X3

Eftersom jag bytt tjänst så och inte pendlar med bil till och från jobbet längre, så sålde jag min VW Bora TDi 4 Motion Variant. Jag köpte mig en BMW X3 e83 3,0 i som bruksbil istället. Den kommer att förfinas och bli en KSI edition.

 • 2 716 Visningar

vw_audi (från Stockholm)


Audi 80 quattro som ska bli en ur-quattro sedan

Tanken är att bygga en Audi ur-quattro sedan, med riktiga urq skärmar i plåt och en 5 cyl 20v turbo motor från Audi s2

 • 9 833 Visningar

vw_audi (från Stockholm)


Fiat 126p Yeti - 652cc kundvagn

Projekttråd över vad som händer med Garagets långsammaste fordon. Luftkyld kundvagn som ständigt genomgår uppgraderingar och förbättringar, ska försöka vara fulländad till sommaren för att kunna välta kiosker.

 • 3 508 Visningar

Phengdahl (från Hallstahammar)


Audi Coupe quattro 2.7T

Audi Coupe Quattro -93 som ska få ny motor och lite bättre väghållning. Budget projekt med inriktning på att lära sig Vems samtidigt.

 • 16 433 Visningar

MatsaBusen (från Mjölby)


Volvo V50 1.8F MY08 - Betty Blue - OEM Plus (Paket på posten...)

Det blev ingen R-design från start, så jag har fullt upp med att omvandla henne till en. Lite extra finesser kommer damen få, vissa saker som är lite mer annorlunda, vissa saker som borde funnits från fabrik. Målet är att hålla bilen så OEM som möjligt, med plusmeny.

 • 740 859 Visningar

hyrbil (från Stockholm)


Volvo Amazon 16V banbil

Volvo amazon 16V sugmotor byggs för banracing.

 • 38 306 Visningar

amazunk (från Göteborg)


944FTT +300whp

944FT +300whp. Syftet är som titeln, att nå minst 300whp i bilen. Målet är att få en extremt fin men samtidigt snabb bil. Hade gärna sett att i framtiden om projektet lyckas så har bilen +400whp vilket i mina ögon hade varit lite mer utöver det vanliga.

 • 822 Visningar

KevinOT (från Rottne)


Projekt Golf R32 - drömbygget

Har alltid haft ett öga för första generationen Golf R32 mk4 sedan den kom ut på marknaden 2003. Bygger nu om min bil och sätter alla de detaljer som jag blivit inspirerad av på olika håll, en kort beskrivning är "extrem med känsla av original". Bilen kommer först och främst att vara avsedd för gata, men ska även utnyttjas på bana och andra tillställningar.

 • 15 249 Visningar

AdFr (från Karlstad)


Volvo pv444 1957 renovering Custom bygge B20 turbo och luftfjädring plåtbreddad mm,mm Nytt sidan 50 kitt body mm

Vart sugen på en pv vintern 2013 ett projekt som skulle bli en snygg sommarbil. Har nu bestämt mig för att göra en projekt tråd av bilderna och bygget så ni kan följa vad som händer. Det mesta byggs om eller justeras efter mina idéer och önskemål. Ojoj vad detta spårade ur det vart lite av precis allt mitt i allt blev det Luftfjädring, Turbo försedd b20 med mc förgasare som kommer trycksättas av en Nissan turbo, Självklart med en inbyggd intercooler på diskret plats. Kolla genom tråden och se mina tokerier och bli gärna en av alla mina trevliga följare.

 • 362 402 Visningar

Djo (från Falun)


Corvette C5

Bygga om en Corvette till ett lite mer race stuk och så som jag vill ha den.

 • 1 073 Visningar

ZyclonE (från Nynäshamn)


Volvo 940

Min framtids plan är att både renovera motor och trimma den lite, sen är min plan att polera upp den se den blir fin igen. Vill också ficka lite små fel och laga rost som finns.

 • 9 089 Visningar

rex7567 (från Eksjö)


Volvo 740 total renovering + t5

Mitt 740 projekt. Håller på att helrenovera och ska även bygga t5 i den.

 • 244 Visningar

friidaalarsson (från Örebro)


Volvo 945/944/V70/Amazon Styling, Ljudbygge, Renovering

Volvo 945/944. Syftet till att jag gör detta projektet är för att få kunskap om bilar och att få en fin bruksbil, möjligtvis utställningsbil. Den här tråden kommer även att handla om mina andra bilar!

 • 80 181 Visningar

Dahlqan (från Uddevalla)


Bmw 520D touring m-sport brukstuk

Bmw 520d touring, brukis som ska få ett gött stuk :)

 • 478 Visningar

Axeln


Nymans Volvo 740 Turbo, nu blir det T5a

Aldrig blir man nöjd, och alltid vill man förverkliga drömmar. De är de jag har gjort med bilen från början, trodde aldrig jag skulle få den att se ut som den gör idag, för 9 år sedan när jag köpte den. Prickat av både 960 front byggd och nyligen t5a bygget, reggad o klär! Detta är ett långt projekt, det ser man inte minst på om man jämför med första sidan och sista, är lite si sådär me att uppdatera dock. Antingen bläddrar man igenom hela eller så hoppar man fram lite. Årets projekt blir lite utvändigt men sen ska insidan få sig en omgång!

 • 53 212 Visningar

Nyman_ (från Visby)


Honda CRX och CIVIC Turbobygge!

Har haft väldigt många olika turbobilar allt från 740 turbo till EVO III och det har mest strulat och gått sönder o blivit dyrt. Så tröttnade o börja åka Honda och jag är väldigt nöjd med hållbarheten,prestandan och hur billiga dom är att skruva med. Kört hela sommaren med civicen på många nattliga race och inget har havererat. Även fast bilen är omappad o turbokittet kostat typ 3000kr i delar :). Så nu blir det uppgradering och mappning av civicen för att även kunna köra den lite billigare än innan och få den ännu pålitligare. Sen byggs en ren ban/strippen bil av en crx jag kommit över i sommras med men får se, denna kanske säljs till våren då jag är mer civic fantast (SÅLD). Målet är att piska så många supror,skylines,evos,bmw turbos m.m. som möjligt ;) Och bygga den snabbaste oöppnade d-serie motorn i sverige :) Skaffat en till civic esi som byggs om lite i samma anda som turbobilen fast dock som brukis.

 • 22 158 Visningar

SuperGnaget (från Mariestad)


Nissan skyline R32 GTR BNR32

Bygger ny maskin med massa godis. CP kolvar H profil stakar, Reimax olje pump, MaxxECU mm mm

 • 140 788 Visningar

Marcus_s13_sr20det (från Kalmar)