Uppdaterade projekt
Jetta MK2 TDI bygge!

Hade tänkt att jag skulle skrota min Caddy Tdi men råkade hitta en Jetta kaross billigt och då tänkte jag att det kan bli ett roligt och coolt bygge. Därför köpte jag den och flyttade motorn, skrota caddyn och nu ska jag bygga ihop jetta Tdi, den saknar mycket så kommer bygga in lite stolar m.m, lägga matta osv.

 • 518 Visningar

kikkoXD (från Skåne)


BMW e36 4,4l v8 turbo

E36 coupé som får M62B44, turbo, 6-växlad låda mm

 • 92 497 Visningar

42emil (från Stockholm)


Bmw E61 Projekt!

Bmw E61 som jag tänker fixa till så den inte är så gubbig som den är just nu, följ gärna o kom med förslag på vad jag kan ändra för att den ska bli bättre!

 • 878 Visningar

Helgum


Bmw 330Ci e46 2004 Uppfräschning "Långtidsprojekt"

Tjenare ! Uppfräschnings projekt av min Bmw 330Ci e46 2004. En fin 330 med lite skönhetsfel och små problem.

 • 7 682 Visningar

Lennartlennartsson (från Oxelösund)


E.Winjum's 95' Volvo 945 D24Tic

Bruks bil prosjekt. Montering av Full Add-on, USA blink, 965 baklamper, diverse NOS deler+++

 • 8 928 Visningar

EWinjum (från Norge)


Renovering splitfälgar

Renovering av Oxigin splitfägar. Lacken på insidan har släppt och är då svårt att få balanseringsvikterna att fastna, finns några små svarta prickar på centrumet som inte går att få bort. En omlackering och polering av kant ska göras på fälgarna.

 • 755 Visningar

walle_H (från Kalmar)


Cadillac sedanette 1949, vägen från bergen i Colorado till gatan i Sverige

Den tråd handlar om den Cadillac sedanette som jag hittade i Usa och vad som har hänt med den på vägen både i Usa och härhemma, diverse restaurering och annan ombyggnation. Det är ganska ovanlig bil i Sverige och Usa, det ska finnas ett par andra i detta utförande men jag har inte sett någon själv förutom på bild. Jag hittade den på nätet på en amerikansk annonssida, den stod i Wheat ridge Colorado, bilen kommer ursprungligen från Texas och har gått där från 1949-2014. Det som gör den lite speciell är att den är en såkallad "milestone car" alltså en bil som på ett eller annat sätt haft en betydande påverkan på bilindustrin. Största anledningen till den utmärkelsen sitter under huven, 1949 var första året som det satt en toppventils V8 i en Gm-bil, något som skulle bli standard några år senare i hela Gm-sortimentet. Fördelarna var bättre prestanda, lägre vikt och de gick i sin tur kallare än sina sidventilsföregångare och behövde därigenom mindre kylning.

 • 2 720 Visningar

N_W (från Härnösand)


Mercedes 200 kompakt diesel konvertering (OM617)

Jag ska åka diesellokomotiv! Jag ska få till en kompakt 240D 3,0 i toppskick med alla väsentliga "lyxtillbehör", bra ljud och turbo (ej hugget i sten) men utan att ändra och "förstöra" någonting för att kunna sälja den för en bra slant till nästa projekt (Y). Min kycklinggula 200 bensin var hyfsat fin när jag köpte den men som ni kommer att se så hittar man alltid grejor om man bara letar. Jag är lyckligt lottad med en farsa som har fint garage (som han dessutom vill låna ut) och en massa reservdelar till dessa bilar liggandes.

 • 5 739 Visningar

Lill-emme (från Sundsvall)


Bmw E30 316

Min första bil som skall byggas om en aning! :)

 • 276 Visningar

Sammy_L (från Finland)


Volvo v70N 2002 jubileum, bruksbilen får även den kärlek ibland.

Det är min bruksbil men ja man vill ju sticka ut lite så händer lite smått ibland så tänkte vissa det i denna projekt tråd. Planer visioner få lite eget utseende och montera/modda ditt orginal tillbehör och även icke orginal ibland. Även plocka lite från andra Volvo modeller. Vi får väl se idéer har jag och fler blir det. Köper saker när jag finner dom till rätt pris.

 • 108 Visningar

Djo (från Falun)


Volvo 740 1988 projekt

Det har blivit dax att börja göra iordning bilen nu innan det blir helt försent har redan börjat lacka den till sin original färg. Kolla gärna in Foto albumbilderna.. :)

 • 16 728 Visningar

KevinVolvoHedin (från Västra Götaland)


Kapitän "The duke"

Lite rostlagning & en mildare uppdatering.

 • 291 904 Visningar

HG_ (från Vara)


Audi 80 Quattro

Audi 80 Quattro som ska bli till de bättre ;) Uppdaterar med bilder löpande så fort jag hinner :) Sponsorer sökes. Stort tack till Kamasa-Tools för sponsring!

 • 18 714 Visningar

ZiMMeN (från Umeå)


Bmw E39 M5 "gtr Widebody"

Bilen jag har suktat efter blev till salu 2015 och utan nån direkt tanke så blev Jag ägare till denna bil. Den är byggd av ett Karlstad bolag som inte finns kvar. Breddnings paketet är byggt för Nordic super car Serien och det blev endast 1 st M5:a byggd med detta paket. Finns dock några andra BMW`s som fick detta påbyggt på sin. Jag har alltid tyckt bilen varit snygg i vissa vinklar men aldrig helt rätt. Jag har byggt om fronten en gång tidigare åt förra ägaren, men det har alltid kliat i mina fingrar när jag tittar på bilen. Den är så nära att blir helt "rätt" enligt mina ögon. Nu är det upp till bevis vad det går att göra med min oslipade diamant wink

 • 26 384 Visningar

aigloow (från Karlstad)


Z4 M coupé 2007 - Sapphire Black

Förfina

 • 13 203 Visningar

Philly


V70R min Mr grey

Mr Grey kommer att uppdateras med en hel del roliga grejer inför utställningarna ;)

 • 15 864 Visningar

sandraV70R (från Skåne)


Driftingbygge, Volvo 965 med Audi V8

Håller på att att bygga driftingbil av en Volvo 965. Under huven kommer en Audi V8 ABZ på 4.2L sitta som även kommer få lite hjälp att andas. Målet är att kunna delta på körningar som Gröndal och gatebil.

 • 19 668 Visningar

Ohmarn (från Stockholm)


Saab 9-5 Built not Bought

Hej, kul att du svängde in på min projekttråd! Jag skruvar ofta med min bil och gillar att göra egna lösningar på saker och ting, jag delar gärna med mig om vad jag har gjort och hur så ställ frågor bara! Min plan är att uppdatera så fort jag gjort någonting nämnvärt. Tack för besöket!

 • 4 225 Visningar

Joel_Wiklund (från Huddinge)


BMW e34 525i projekt

Tänkte "renovera" bilen, ny lack.. motor, osv osv. Bilen är en -92a med m50b25iv för tillfället iaf ^^

 • 13 706 Visningar

jOjji3 (från Helsingborg)


VD-Design´s Saab 9-3SC-08 - Lackering

Målet är en riktig bruksbil med bra ljud och schysst uteseende

 • 14 241 Visningar

VD-Design (från Kinna)